Efelenmeye Değil, Hizmetkar Olmaya Geliyoruz

Efelenmeye Değil, Hizmetkar Olmaya Geliyoruz

Çubuk Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanlığına aday olan Ayhan Şahan, biz şoför esnafına efelenmeye değil, hizmetkar olmaya geliyoruz dedi.

Çubuk Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanlığına aday olan Ayhan Şahan, biz şoför esnafına efelenmeye değil, hizmetkar olmaya geliyoruz dedi.

Geçtiğimiz dönem çok az bir oyla kıl payı oda başkanı olamayan Ayhan Şahan, servisçinin, dolmuşçunun, otobüsçünün, taksicinin ve kamyoncunun derdini en iyi kendisinin bildiğini iddia etti.

-Dağ Gibi Büyüyen Sorunlar Çözülecek

-Şoför esnafının bugüne kadar biriken çok büyük sıkıntıları olduğunu vurgulayan Ayhan Şahan, “Ne hikmetse biriken sorunlar seçime yakın günlerde gündeme geliyor. Seçimden hemen sonra dertler unutuluyor, sıkıntılar unutuluyor. Sanki bu arkadaşlar bugüne kadar yönetimde değiller de başkaları yönetiyordu. Seçime sayılı günler kala sorunları konuşuyorlar” dedi.

-Tüm Sorunları Biliyoruz

Her sektörün farklı bir sorunu olduğuna işaret eden Ayhan Şahan, sorunları çözmenin tek yolunun metropol ilçe olmanın tüm haklarından yararlanmak olduğunu savundu.

Metropol ilçenin tüm nimetlerinden esnaflarına yararlandıracaklarına hak ve hukuklarını sonuna kadar arayacaklarını kaydeden Ayhan Şahan, şunları söyledi:

“Esnafımızın sorunları bizzat yaşadığımız için çok iyi biliyoruz. Çözüm yollarını da çok iyi biliyoruz. Allah’ın izniyle tüm sorunları çözmek için geleceğiz. Esnafımıza hizmet etmek, onların dertlerine derman olmak için hizmete talibiz. Yoksa derdimiz efelenmek, efe olmak, grand tuvalet giyinip orada burada gezmek için gelmeyeceğiz. Her yerde esnafımız en iyi şekilde temsil edeceğiz ama esnafımızı ezdirmeyeceğiz. Yarım asırlık odamızın mazisine layık yeni bir yönetim anlayışıyla, birleştirici ve sorun çözücü çalışmalarla tüm üyelerimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Eleştiriye de açık olacağız önerilere de açık olacağız. Esnafımızla birlikte el ele vererek odayı yöneteceğiz.“

-Ayrım Olmayacak, Hepimiz İçin Çalışacağız

 Sorunları bir bir sıralayan Ayhan Şahan, ”Otobüslerimizin güzergah boyunca yolcu alamamasından ve EGO ile aynı güzergahı takip edememesinden dolayı esnafımız para kazanamıyor. Bu gün otobüslerin büyütülmesi gündemde, ama esnafımıza ne diye diretiliyor? 5 küçük otobüse bir büyük otobüs verilecek deniliyor. Bunu biz çözeceğiz. Hem esnafımızın mevcut hakkını koruyacağız hem de duraklardan yolcu almasını sağlayacağız. Öğrenci ve personel servis taşımacılığı yapan arkadaşlarımızın, plaka tahdidi sorununu çözeceğiz. Dolmuşçularımızın sınırımızdaki otonomiye girmesi engelleniyor, inşallah bunu da çözeceğiz. Hatta metropol ilçe olmaktan doğan haklarını uygulatacağız. Taksicilerimiz içinde ne gerekiyorsa onu yapacağız. İnşallah tüm tarafların memnun kalacağı çözümleri biz bulacağız” dedi. 

-Engelleri Bir Bir Aşarak Geliyoruz

Tüm engellemelere rağmen gümbür gümbür geleceklerini vurgulayan Ayhan Şahan, “Dilekçe ile başvuruyoruz üye listesi istiyoruz vermiyorlar. Üyelere ulaşmamız engelleniyor. Buna rağmen bizim dürüstlüğümüzü, çalışkanlığımızı bilen, tanıyan esnaflarımız bize ulaşarak destek olduklarını söylüyorlar bu bizi çok daha sevindiriyor. Allah’ın izniyle tüm engellemelere rağmen geleceğiz” diye konuştu.

-Kişisel Menfaat İçin Değil Esnafın Menfaati İçin Çalışacağız

Yapacakları çalışmaların bir kısmında da bahseden Ayhan Şahan, “Esnafımız için çekici ve hizmet aracını yenileyerek yeniden hizmete koyacağız. Esnafımızın kaldığı yerde kendisine ulaşıp gereken neyse onu yapacağız. Allah’ın izniyle yolda kimse kalmayacak. Esnafımız için uygun kredilerin çıkartılması için girişimlerde bulunacağız. Her zaman her şartta şeffaf olacağız. Gizli saklı işimiz olmayacak. Kişisel menfaatler için çalışmayacağız. Üyelerimizin menfaatleri için çalışacağız ve onların menfaatleri her şeyin önünde gelecek” şeklinde konuştu.

-Güveni Boşa Çıkarmayacağız

Herkesin görüşüne saygı duyacaklarını dile getiren Ayhan Şahan, “Bizlere olan güveni boşa çıkarmayacağız. Üyelerle devamlı diyalog içerisinde olup, sorun ve talepleri dikkate alacağız. Odanın menfaati adına kurum ve kuruluşlarla işbirliği yapma ve ortak fayda üretme anlayışını şiar edineceğiz" diye konuştu.

-Ulaşamadıklarımız varsa lütfen bize ulaşın

Oda seçimlerinin 03.03.2018 tarihinde gerçekleştirileceğini belirten Ayhan Şahan, “Ulaşamadığımız esnafımız varsa ne olur bizi arayın. Benim 7/24 sat açık telefonum 0533 461 69 13 Bu telefondan bana her zaman ulaşabilirsiniz” ifadesini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum