Durmak Yok Yola Devam

Durmak Yok Yola Devam

Siyasi parti ilçe teşkilat başkanlarıy'la yaptığımız röportajlara devam ediyoruz.

Tüm siyasi Partiler'in ittifak yaptığı,Erbakan Hoca'nın"Bu seçimler Çanakkale Savaşın'dan da önemli" dediği 22 Temmuz genel seçimlerini ve Ak Partini'nin neden siyasiler'in hedefi haline geldiğini Ak Parti ilçe Teşkilat Başkanı İlhami Taşkesti'ye Sorduk.




Ç.Haber: Fazilet Partisi kapatıldıktan sonra Sayın Başbakan Akp'yi kurdu ve 2002'de büyük bir oy alarak meclise girdi. ABD'ye gitti oradan icazet aldı ve başbakan oldu deniliyor. Şu anda da bütün siyasi partilerin ittifak yaparak AKP'yi iktidardan indirmeye çalıştığını görmekteyiz.Partiniz Türkiye için neden tehlike olarak görülüyor.
İ.Taşkesti:Meyve veren ağaç taşlanır. Ben bunu bu şekilde yorumluyorum. Gerekli açıklamaları benim Genel Başkanım yapıyor zaten. Biz onlara değil de Türkiye'de yapılan hizmete bakalım. En basitinden Çubuk'a bakalım. Eğer sayın başbakan ABD'den icazet almış olsaydı bugün İran ile enerji anlaşması yapılmazdı.Rusyanın ve ABD'nin karşı çıkmaları'na rağmen bizim Başbabakınımız dimdik duruyor.Terör konusun da Gerekli açıklamaları sayın dışişleri bakanımız yapıyor zaten.Ne dedi. Eğer ABD'nin  teröre silah yardımı yaptığı kesinleşir'se ABD'ile bütün ilişkilerimizi bitiririz dedi. İcazet alsalardı bunları söylemezlerdi.

Bana Çubuk'u sorun.
Siz Bana Çubuk'u sorun partimle ilgili gerekli Açıklamaları sayın genel başkanım yapıyor zaten.Vatandaş bunu hergün görüyor ve değerlendiriyor.Çubuk dün neydi bugün ne oldu.Biz bunları konuşalım.

Ç.Haber:AKP' İktidarın'da Çubuk'ta ne değişti.
İ.Taşkesti:Biz Göreve geldiğimiz'de Çubuğun halini görüyoduk.Geçmiş İktidarlar dönemin'de çubuğa bir çivi dahi çakılmamış.Gözle görülür bir hizmet yok.Biz İktidara geldik ve Çubuğun çehresini değiştirdik.Yollarımız Asfaltlan'dı Okullarımız açıldı.Cumhuriyert tarihin'de 120 derslik okul açılmış,Bizim Dönemimiz'de 140 derslik okul açıldı bu bir hizmet değilmi.Develet hasthanemizin önceki haliyle şimdiki hali birmi buna rağmen yeterli görmedik ve hastanemizi genişletme çalışmalarımız devam ediyor.Hükümet konağının inşaatı hızlı bir şekil'de devam ediyor.Yolu asfaltlanmamış köy yolu,Alt yapısı yapılmayan köy yolu kalmayacak.Biz bunlar'dan bahsedelim. 

Ç.Haber:Sayın Melih Gökçek ile Adem Tuğluca arasın'da bir kırgınlık olduğu doğrumu.Çubuk bu kırgınlık neticesin'de hizmet alamıyor deniliyor.
İ.Taşkesti:Kesinlik'le böyle bir durum söz konusu değil.Biz Belediye başkanımız'lada sayın Melih beylede gayet uyum içerisin'de çalışmaktayız bunların hepsi uydurma şeyler.Biz ne istiyorsak sayın başkanımız'dan alıyoruz.

Ç.Haber:Çubuğa Doğalgaz ne zaman gelecek.
İ.Taşkesti:Biz bunu sözünü sayın dışişleri bakanımız'dan çubu^'ta aldık.Ben bunun peşini bırakmayacağım çubuğa daoğalgaz en kısa zaman'da gelecek.

Ç.Haber:Sanayileşme Çubuk'ta ne zaman başlayacak.
İ.Taşkesti:Biz bunun ilk adımını atarak atıl vaziyette duran Ahi Evran sanayi sitemizi faaliyete geçirerek Ankara'daki ayakkabı ve çantacıları buraya davet ettik.Türkiyede ilk defa çubuk'ta uygulana'cak olan Organize hayvancılık projesinin ilk adımlarını attık ve çalışmalarımız hızlı bir şekilk'de devam ediyor.

Ç.Haber:Çubuk'ta İşsizliğe nasıl çözüm bulacaksınız.
İ.Taşkesti:İşsizlik diye bir olay söz konusu değilki.İş beğenmeme gibi bir sorun var.Asgari ücretle çalışılırmı diye kimse gönderdiğimiz yerlerde çalışmak istemiyor.

Ç.Haber:Siz Yapılan hizmetleri yeterli görüyormusunuz.Çubuk için başka projeler varmı.
İ.Taşkesti:Biz gece gündüz durmadan çalışıyoruz.Tabiki projelerimiz var.Ben vatandaşın yanındayım diğerleri gibi iş adamlarıyla yemek masaların'da değilim.

Ç.Haber:Akp olarak çubuk'ta ve çevre köyler'de yardım paketi dağıtarak oy topladığınız doğrumu.
İ.Taşkesti:Bu Yardım olayı bugün yokki biz sürekli vatandaşın ihtiyacını karşılıyoruz zaten.Bunlar bizmle yarışamayan muhalefet partilerinin iftirasıdır.Yardım dağıtmaya gerek yokki vatandaş 22 Temmuzu sabırsızlıkla bekliyor.

Ç.Haber:Akp'nin çubukta durumu nedir.Yüzde kaç oy alır.
İ.Taşkesti:Geçen seçim'de yüzde 62 oy aldık.Bizim amacımız çıtayı yüksreltmekti ve biz çubuğa yaptığımız hizmetlerle bunu başardık.Bu seçim'de çubuk'tan yüzde 72 oy bekliyoruz.

Ç.Haber:Son olarak Akp tek başına iktidara yine gelirmi sizce.
İ.Taşkesti:Bu soruya tek bir cevap yeter.Durmak yok Yola devam.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum