Dumlupınar Dernek Başkanlığına Şuayip Paşayiğit, Yeniden Seçildi

Dumlupınar Dernek Başkanlığına Şuayip Paşayiğit, Yeniden Seçildi

Çubuk Dumlupınar Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Şuayip Paşayiğit yeniden seçildi.

Dumlupınar Mahallesi Düğün ve Toplantı Salonu’nda yapılan olağan genel kurulda tek liste ile gidilen seçimde Şuayip Paşayiğit, oy birliği ile güven tazeledi.

Genel kurul açılış konuşması yönetim kurulu başkanı Şuayip Paşayiğit tarafından yapıldı.

Divan Heyeti başkanlık seçimi sonrasında Divan Kurulu Başkanlığı'na ÇUDEF Başkanı Recep Taş, seçildi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için bir dakikalık saygı duruşu yapıldı. Ardından Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, Denetim Kurulu Raporu okunarak, üyelerin katılımı ile müzakeresi yapıldı. Raporlar ayrı ayrı oylanarak ibra edildi. Yeni Yönetim Kurulu ile Denetim Kurulu asil ve yedek üyelerinin seçimi genel kurul üyelerince yapılan müzakereler neticesinde oy birliği ile seçildi.

Şuayip Paşayiğit, ''Hemşehrilerimiz arasındaki yardımlaşma ve dayanışma duygularını artırmak için elimizden geldiğince çalışmaya devam edeceğiz'' dedi.

Dernekçiliğin ne kadar zor ve meşakkatli bir uğraş olduğunu anlatan Divan Başkanı Recep Taş, ayrıca dernekçiliğin yaptığı iş ve işlemlerle bir gönül işi olduğunu ve Hz. Peygamberin hayatından da örnekler vererek bir nevi Peygamber postu olduğunu kaydetti. Recep Taş, Genel Kurula katılan üyelere teşekkür ederek genel kurulu kapattı.

Şuayip Paşayiğit başkanlığındaki Dumlupınar Mahallesi Derneği'nin yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

Ahmet Yavuz, Nuh Tiftikçi, Harun Alıcı, Oktay Develi, Yasin Özbek, Mahmut Develi, İbrahim Akdemir, Hasan Develi ve Ömer Paşayiğit.

Denetim Kurulu ise, Hikmet Göktaş, İlhan Tiftikçi, Fatih Develi ve Mesut Demrici’den oluşuyor. 

dumlupinar1-vert.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.