Dostlar Hesabımız yok!...

Değerli dostlarım görülen lüzum üzerine belediye başkanlığı adaylığı ile ilgili son defa yazıyoruz.

 

Belki yanlış anlaşılmış amma bazı yorumcuların yaptıkları gibi söylediğimiz sözlerden vazgeçmiş değiliz. Kimseyi incitmemek adına aday olmadığımız daha önce ifade etmiştim ve bu konuda da kesin kararlıyım. Amma eskiden başkanlık yapmış değerli bir dostumuzun bize gelip kendisine destek talep etmesi üzerine biraz kızarak bir yazı kaleme aldım. O yazımda da belediye başkanlığı için beklentimin olmadığını belirttim amma o eskimiş belediye başkanı aday adayı dostumuza sitemkarâne bir ifade kullanalım istediğimizden olacak sanki adaylık verirlerse oluruz gibi bir kelimeyi çağrıştıran bir anlama ortaya çıktı. Hakkınız helal ediniz. Gerçekten müsvette yapmadan -ki şimdide aynısını yaptım- yazdıklarımda bilinçaltı çalışıyor ve negatif elektrik yükleniyorum. Ardından da nefis taşıyoruz ve başlıyoruz bizim neyimiz eksik diye yazmaya verip veriştirmeye.

 

Dostlarım, şunun altını son kez çizerek yazıyorum. Çubuk Belediye Başkanlığı ile ilgili olarak aklımdan geçenleri açık ifade edeyim: Çubuk Belediye Başkanı Aday adayı falan değilim. Olacak arkadaşlarıma da iyi şanslar dilerim.

Bundan böyle belediye başkanı olacak arkadaşlarıma da kapımız açık. Elimizden geldiğince tecrübelerimizi yansıtmaya da hazırız.

Mevcut belediye başkanımız Sayın Adem Tuğluca üzülerek ifade edeyim ki bizden yararlanamadı veya yararlanmak istemedi. Sebebi ne olursa olsun hiçbir etkinliğine davet bile etmedi. Davet etmeyi bırakın davetsiz gittiğim yerde de ilgilerini göstermediği gibi görmezlikten gelindi.

 

Ben Çubuk ve Çubuklular için en iyi bir arkadaşımızın çalışmalarında yanında olacağımın altını dafaetle çizerken kimseye gönül kırgınlığım olmadığını hatta Çubuk"tan evli olduğum için de vefa borcumuzdan dolayı elimizden geleni yapacağımız ifade ediyoruz.

 

Beni zaman zaman telefon ile arayarak istişare etme gereği duyan tüm dostlarımıza da buradan saygılarımı ve sevgilerimi yollarken Allah gönüllerine göre versin diyorum.

 

Yorumlarınızda haklısınız çok okunmak gibi bir derdimiz yok okuyucularımız sadece Çubuklular ile kısıtlı olmadığını da belirtmek isterim.

Şu anda zaten Çocuk Edebiyatçıları ve Sanatçıları Birliği Genel Başkanlığı gibi bir görevim var işim başımdan aşkın.

Bazı yorum yapanların yorumlarının altına imzamı atıyorum ama hakaret etmeden yazalım. Teşekkürler.

Bu vesile ile güzel Çubuk"un güzel insanlarını bir kez daha saygılarımla selamlarım. Hoşçakalınız. Sürç-i lisan ettikse affola.

Bu yazı toplam 718 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar