Dışişleri Bakanı Çubuk'ta

Dışişleri Bakanı Çubuk'ta

Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül,Ankara Milletvekilleri Beşir ATALAY,Grupbaşkanvekili Salih KAPUSUZ ve Emrullah İŞLER çubuk'ta seçmenleriyle buluştu

 Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül AKP İlçe teşkilatı'nın açılışını yapmak ve Halka hitap etmek için Çubuktaydı.


Devlet Bakanı Beşir ATALAY ve Bakan Gül, Akp Çubuk İlçe teşkilatı tarafın'dan düzenlenen ve yaklaşık onbin kişinin katıldığı mitingde vatandaşlara hitap etti. 

  İlk olarak halka hitabeden devlet Bakanı Beşir ATALAY   yaptığı konuşmada, Çubuk'un artık metropol bir ilçe olduğunu söyledi. Çubuk'ta bir çok yatırım yaptıklarını anlatan Atalay, Hükümetleri döneminde Çubuk'ta 120 derslik yapıldığını, 150 yataklı yeni hastanenin de temelinin yakında atılacağını belirtti. Türkiye'de ilk defa Çubuk'ta Organize Hayvancılık Bölgesi kurulacağını ifade eden Atalay, çalışmaların tamamlanmak üzere olduğunu bildirdi. Seçimlere yaklaşırken AK Parti'nin ''Karar milletindir'' dediğini söyleyen Atalay, ''İyi ki karar milletin. Milletin kararından korkanlar var. Ellerinde olsa milletvekillerini bile size seçtirmeyecekler. 'Cumhurbaşkanını halk seçsin' diyoruz, 'hayır' diyorlar. Çünkü size güvenmiyorlar. Biz milletimize güveniyoruz. Bu seçim sadece milletvekili, hükümet seçimi değil, aynı zamanda cumhurbaşkanı seçimidir'' dedi.

 



Milletin Derdine çare biziz.
Abdullah Gül, bundan 4.5 yıl önce insanların yarın ne olacağını bilemediğini belirterek, "O zaman Türkiye'yi yönetenler, ulusun derdine çare olmak için iktidar oldular ama kendi dertlerine bile derman olamadılar. O zamanki kara bulutları defetmek için bizi iktidar yaptınız. Biz de gece gündüz çalıştık. Artık ülkeye bereket geldi ve yatırımlar hız kazandı. Çubuk'ta ve Türkiyenin her yerinde okullar açtık,Üniversiteler açtık,Bizden önceki MHP,DSP,ANAP hükümeti dönemindeki türkiyeyle şimdiki türkiye birmi diyen Gül şöyle devam etti,Dün hastanelerde rehin kalıyordunuz bugün istediğiniz hastanede muayene oluyorsunuz,önceden hastane içerisinde eczane yazan bir yer vardı onun önünde metrelerce kuyruk oluşurdu biz ne yaptık,22800 eczaneyle anlaşma yaptık bugün halkımız istediği eczaneden ilacını alabiliyor,sosyal güvencesi ne olursa olsun istediği hastanede muayene olabiliyor.Doktorlar özel muayenehanelerini kapattılar neden çünkü onlarda artık hakettiklerini almaya başladılar.


Köydes İçin 20 Katrilyon ayırdık.
Köydes projesi kapsamında 20 katrilyon ayırdıklarını belirten bakan gül Yolu asfaltlanmayan köyümüz kalmayacak hizmet gitmeyen köyümüz kalmayacak.Buraya gelirken yollarda yeni model traktörler gördüm inanın çok duygulandım çünkü bizden önceki hükümet dönemin'de Çifçiye yüzde 59 faizle kredi veriliyordu bugün biz bunu yüzde 7 lere düşürdük Koalisyon hükümeti dönemin'de 6200 adet traktör satıldı bizim dönemimizde 62000 traktör satıldı işte asıl milliyetçi olan biziz.Bunun takdirini size bırakıyorum diyen gül bütün samimiyetimle söylüyorum eğer bizden memnun değilseniz lütfen bize oy vermeyiniz dedi.


Cumhuriyet tarihi Boyunca 4600 km duble yol yapıldı Biz 4.5 yılda 6800 km duble yol yaptık.
Önceki hükümetler döneminde 30 milyon kişi uçağa binerken bugün 62 milyon vatandaşımız uçakla seyahat etmektedir.
Onların dönemin'de Mazotun varil fiyatı 22 dolar iken Bugün 72 Dolar biz buna rağmen yakıta fazla zam yapmadık.
15 milyon Öğrencimize ücretsiz kitap dağıttık.Bu okullar onların dönemindede vardı neden öğrencilerimize ücretsiz kitap dağıtamadılar.
Bugün çiftçimize mazot yardımı,gübre yardımı,yapıyoruz.Kuraklık kararnamesi çıkarttık çiftçimizin zararını karşılayacağız dedi.

Doğalgaz sorusuna net cevap vermedi.
Doğalgaz konusun'da size karşı mahcubuz bunu'da buradan itiraf etmek istiyorum.İnşallah en kısa zaman'da çubuğa Doğalgaz gelecek Diyen gül doğalgazın nezaman geleceği  konusun'da net bilgi vermedi.

Konuşmasına Biz halkı kandırmak için vaatlerde bulunmuyoruz. Halkın cumhurbaşkanını seçmesini tehlike olarak gördüler ve CHP bunu bozdurmak için Anayasa Mahkemesi'ne gitti. Halka güvenmiyorsanız, o zaman isminizdeki 'halk' sözcüğünü düşürün.çankaya Gülün olacak diyen vatandaşlara Çankaya benim olmayacak, milletin olacak. Gösterdiğiniz teveccühe teşekkür ediyorum diyerek devam etti.


CHP’yi eleştirirken miting alanında bulunanların ’Yuh’ diye bağırmasına izin vermeyen Gül, "Bunları ’Yuh’ söyletmek için söylemiyorum. Demokratik bir şekilde konuşuyoruz. CHP’nin isminde halk var. Peki niçin korkuyorlar? Millet bunların cevabını verecektir" dedi.Türkiyenin sigortası biziz,Türkiyenin geleceği biziz diyen gül Çubuk ilçe teşkilatı'nın açılışını yaptıktan sonra halka gül dağıtarak çubuk'tan ayrıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
24 Yorum