DevaPark’tan Ücretsiz Sağlık Taraması Hizmeti

DevaPark’tan Ücretsiz Sağlık Taraması Hizmeti

DevaPark Hastanesi ve Yukarı Çavundur Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından ortaklaşa yürütülen proje kapsamında mahalleli kadınlar ücretsiz sağlık taramasından geçirildi.

DevaPark Hastanesi ve Yukarı Çavundur Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından ortaklaşa yürütülen proje kapsamında mahalleli kadınlar ücretsiz sağlık taramasından geçirildi.

Yukarı Çavundur Mahallesinden servisler aracılığı ile sabah erken saatlerde alınan kadınlar, önce hastanede Ücretsiz Check-Up yapılırken daha sonra muayene edildi.

DevaPark Hastanesi Müdürü Tunahan Zengin, yaptığı açıklamada, Yukarı Çavundur Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Osman Şahbudak ile yaptıkları ortak proje kapsamında mahalle halkına yönelik sağlık taraması yaptıklarını söyledi.

Projenin sosyal sorumluluk projelerinin en güzel ve tüm Türkiye’ye örnek bir proje olduğunu aktaran Zengin, “Sağ olsun dernek başkanı Osman Şahbudak bizleri ziyaret ederek mahallelilerinin sağlık taramasından geçirilmesini istedi. Bizde bu öneriye olumlu cevap verdik. Bunun üzerine bu gün Yukarı Çavundur Mahallesi sakinlerini muayene ettik. Çok güzel bir çalışma yaptığımıza inanıyorum. Hemen hemen her branşta bir tarama yapıldı’’ dedi.

Zengin, yapılan çalışmayla çeşitli nedenlerle hastaneye gidemeyen veya hastalığının farkında olmayan çok sayıda kadının taramadan geçirildiğini sözlerine ekledi.

Yukarı Çavundur Yardımlaşma, Dayanışma ve Eğitim Derneği Başkanı Osman Şahbudak da mahalle sakinlerinin çalışmadan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, şöyle konuştu:

“Bölgenin en büyük özel hastanesi tarafından mahallelilerimizdeki kadınlarımız evlerinden alınarak burada sağlık taraması yapıldı ve ardından tedavileri yapıldı. Zaman zaman dernek olarak böyle önemli sosyal faaliyetler yürütüyoruz. Geçtiğimiz yıl Zekai Tahir Hastanesi ile yapmıştık bu yılda Özel DevaPark Hastanesi ile yaptık. Sağ olsunlar DevaPark ailesi bizlerle yakından ilgilendiler. Başta Tunahan Zengin bey olmak üzer tüm ekibine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Yapılan bu ücretsiz sağlık hizmeti vatandaşlarımızı son derece mutlu etti. Hastanede muayene ve Check-Up hizmeti verdiler. Sağlık problemleri olanlar hemşehrilerimizle yakından ilgilendiler. Uygulamadan dolayı çok memnun kaldık."

393443ef-df66-49db-a2f4-cc8f52017ebb.jpg551c2efe-27e0-441b-9b3d-c7a79adbadc2.jpgc28e1a15-cd41-436d-84b0-bc4c9736ac82.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.