DEVA PARTİSİ ÇUBUK’TA TEŞKİLATLANIYOR

DEVA PARTİSİ ÇUBUK’TA TEŞKİLATLANIYOR

Türkiye genelinde olduğu gibi DEVA Partisi Çubuk’ta da teşkilatlanmaya başladı.

Türkiye genelinde olduğu gibi DEVA Partisi Çubuk’ta da teşkilatlanmaya başladı.

Deva Partisi Ankara İl Başkanı Ali Güven İl Başkan Yardımcıları Yusuf Keleş, Hamza Aydoğdu, Orhan Sarıtaş ile bazı il yöneticileri Çubuk’u ziyaret etti.

Deva Partisi Ankara İl Yönetim Kurulu Üyesi Av. Muhammet Emin Aydos’un bürosunda gerçekleşen toplantıya basın mensupları da katıldı.

Deva Partisi Ankara İl Başkanı Ali Güven Çubuk’ta yersel basın mensuplarıyla bir araya geldi. İlde ve ilçede sürdürülen çalışmalar hakkında basın mensuplarına bilgi veren Güven, partilerine Çubuk’tan çok büyük ilgi olduğunu söyledi.

-Yoğun ilgi gözleri DEVA Partisine çevrilmesine neden oldu

Bu güne kadar Çubuk’tan 100 kişinin partilerine ilçe başkanlığı için müracaat ettiğini kaydeden Güven, iyi bir değerlendirme yaparak halkın istediği kişiye ilçe başkanlığını vermek istediklerini ifade etti.  

Basın mensupları tarafından kendisine yönetilen soruları cevaplayan Güven, şunları söyledi:

“Partimize vatandaşlarımızdan büyük bir teveccüh var. Partimizde görev almak isteyen birçok vatandaşımız internet üzerinden ve bizzat gelerek görev almak için müracaatta bulunuyorlar. Çubuk’tan da ilçe başkanlığı için yüzün üzerinde müracaat var. Ancak biz acele etmiyoruz. Gerekli çalışmaları görevli il yöneticisi arkadaşlarımız yapıyor.  İnce eleyip sık dokuyarak halkı kucaklayacak bir yönetim oluşturmak istiyoruz. Çalışmalarımız yaptıktan sonra müracaatları değerlendirerek Çubuk teşkilatımızı da kuracağız.”

Basın mensuplarının genel siyaset ile ilgili sorularını da yanıtlayan Güven, genel siyasetle ilgili olarak en büyük sorunun yasaklar olduğunu ifade ederek, “Milletin ağzını kapayarak hiç bireye varamazsınız. Millet mutlu değil. Ekonomi ruhu gitmiş bir beden, esnafın ışıkları sönmüş kapıları kapanmış esnaf kara, kara düşünüyor. Esnafın dükkanı kapanmış kapalı dükkana SGK yetkilileri denetime geliyor. Esnafın dükkanı kapanmış sigara denetimcileri geliyor. Bu denetimleri yapmaya gelenlerin bu dükkanların kapalı olduğundan haberi yok. Hükümetin halkla, esnafla sokakla iletişimi kalmamış” diye konuştu.

Bir şey iyi olunca liderin sahiplendiğini kötü olunca aynı liderin sonucunu başkasına yüklediğini vurgulayan Güven, sözlerine şöyle devam etti:

“Bizim bir amacımız var; bu ülkenin daha iyi yönetilmesi, gençlerinin bu ülkede kalması, insanların mutlu olması. İnsanlar şu an duygu ve düşüncelerini ifade edemiyorlar. Partimiz klasik bir muhalefet anlayışıyla gelmedi. Ekonomide, sağlıkta, eğitimde neler yapılacaksa bunları hükümetle paylaşan bir partiyiz. Millet sevdalısı, ülke sevdalısı bir partiyiz. Hükümet 20 gündür bizim Mart ayından bu yana söylediğimiz maddeleri yapmaya başladı. Ancak hükümet pansumanla uğraşıyor. Ayağı kanıyor pansuman yapıyor, kolu kanıyor oraya pansuman yapmakla uğraşıyor. Deva Partisi olarak ekonomiyi iyi bilen bir genel başkanımız var. Deva partisi olarak milletimizin refahı huzuru ve milletimizin mutluluğu için yola çıktık. Arkadaşlarımızla birlikte Ankara’da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bazı ilçelerimizin teşkilatlarını kurduk. Diğer ilçelerde de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Önümüzdeki günlerde Çubuk İlçe teşkilatımızı oluşturarak çalışmalarımıza Çubuk’ta da hız vereceğiz.

devapartis-01.jpegdevapartis-02.jpegdevapartis-03.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.