Dernek Başkanı İstifa Etti

Dernek Başkanı İstifa Etti

İlçenin önemli derneklerinden birinin başkanlığını yapan genç dernek başkanı dernek yönetim kurulu başkanlığı ve üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.

İlçenin önemli derneklerinden birinin başkanlığını yapan genç dernek başkanı dernek yönetim kurulu başkanlığı ve üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.

Aynı zamandan Çubuk Belediyesi Meclis Üyesi olan Yıldırım Ahalisi (YIL-DER) Dernek Başkanı Emrah Erdoğan, dernek yönetim kurulu başkanlığı ve üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı. Erdoğan’ın yerine kimin getirileceği merak konusu oldu.

Tekstil ve İnşaat sektöründe yeni yatırımlar yaptığı bilinen Emrah Erdoğan, işlerinin yoğunluğunu öne sürerek dernek başkanlığından istifa etti.

 

Erdoğan, “İstanbul merkezli CEM- ER- GRUP isminde tekstil üzerine bir firma ile ticari hayata atıldık. Firmamız İstanbul merkezli olması nedeniyle zamanımın büyük bir kısmını İstanbul’da geçirmekteyim. Özellikle işimin giyim sektörü olması nedeniyle bir taraftan üretim, diğer taraftan tasarım ve pazarlama ayaklarının bulunması günlerimin yoğun bir tempoda geçmesine enden olmaktadır. Bu nedenle derneğe ayırabileceğim zaman kalmamaktadır. İlçemizin en değerli derneklerinden biri olan YIL-DER’i derneğimizin değerli üyelerine yeniden emanet etmek zorunda kaldım. Amacım derneğimizin aktif olarak faaliyetlerine devam etmesine yol açmaktır. Bu işi daha iyi yapabilecek arkadaşların önünü açmak için başkanlık görevimden istifa ediyorum” dedi.

Erdoğan’dan boşalan koltuğa kimin geleceği ilçede merak konusu oldu. 

img-20160307-wa0000-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum