Defne Konutlarını gördünüz mü?

Defne Konutlarını gördünüz mü?

Çubuk’ta Güvenirliğin, kalitenin, konforun ve lüksün adresi olan Defne Konutları’nı gördünüz mü?

Çubuk’ta Güvenirliğin, kalitenin, konforun ve lüksün adresi olan Defne Konutları’nı gördünüz mü?

Toprak İnşaat Emlak tarafından görücüye çıkarılan Defne Konutları Projesinde Sektörde Bir İlki gerçekleştiriyor; müşterilerine “Güvenirliği’, “Kaliteyi”, “Lüksü” ve “konforu”  yaşama fırsatını sunuyor.

Uzun yıllardan bu tarafa süren tecrübesi ve kente kimlik katan yaşam alanları geliştirme misyonuyla hareket eden Toprak İnşaat, şimdi de sektörde bir ilki gerçekleştirerek tasarladığı “Defne Konutları’nda sahip olduğu mimari özellikleri ve teknolojik donanımı ile dikkat çekiyor. 

Yavuz Selim Mahallesi’nde yer alan Sema Sokakta hayata geçirilen Defne Konutları projesi bin 800 metrekarelik alan üzerinde konumlandırıldı. Toplam 24 daireden meydana gelen projede 4 katlı 2 blok yer alıyor. 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin yer aldığı projede konutların alanları 154 metrekare ile 149,40 metrekare arasında değişiyor.

Akıllı ev teknolojisinden faydalanma fırsatı sunulan Defne Konutları projesinin sosyal olanakları arasında ise, geniş balkonlar, kapıcı dairesi veya sosyal tesis, çocuk oyun alanları, peyzaj alanları, kapalı ve açık otopark yer alıyor.

Şehir yaşamını yeşil ile iç içe sunan Defne Konutları 3+1 ve 4+1 daire tiplerinde 24 adet konut bulunuyor.

Defne Konutları hakkında görüşlerini dile getiren Toprak İnşaat Emlak Sahibi Uğur Murat Neşeli, Defne projemizle birlikte Toprak Konut markasını ve tecrübesini Çubuk’ta en üst sıraya taşmanın büyük bir heyecan ve mutluluğunu duyduklarını söyledi.

Tarihi ve Kültürel yapısıyla büyük medeniyetlere ev sahipliği yapmış olan Çubuk’ta kendilerinin de, bu şehre ve Toprak İnşaat Emlak markasına yakışan bir proje geliştirebilmek amacıyla, ellerinden gelenin en iyisini ortaya koymaya çalıştıklarını kaydeden Neşeli, “Çubuklular için hazırladığımız “Defne Konutları” projemizin kendi konseptinde her açıdan beklentileri karşılayacağına ve Ankara’da örnek gösterilecek bir proje olduğuna inanıyorum. Projelerimizde her zaman önceliklerimiz insan ve şehir odaklı çalışmaktır. Hiçbir zaman bu ilkeden taviz vermedik. Projelerimizde ikamet eden vatandaşlarımızın hassasiyetlerine azami özen gösterdik ve hayatlarını kolaylaştırabilecek sosyal tesisleri, yeşil alanlar, parkları projelerimiz kapsamında geliştirmeye önem verdik. Çubuk’un  gelişimine, istihdamına, ekonomisine katkı sağlayacak projelerimizle Çubuk’a ve ülkemize hizmet etmekten büyük bir onur ve heyecan duyuyoruz.” dedi.

Defne Konutları Nerede?

Yavuz Selim Mahallesi Sema Sokakta bulunan Defne Konutları Yavuz Selim Ortaokulunun yakınında yer alıyor.

Satış Noktası Nerede?

Toprak İnşaat Emlak

Kalite Güven Estetik 

toprakemlak@msn.com

toprakemlak@msn.com

cubuktoprakemlak.sahibinden.com

Adres: Yıldırım Beyazıt Mahallesi Ankara Bulvarı No:27/B Çubuk Ankara

0312 838 14 04  - 0532 168 41 98  - 0505 766 17 09

Defne Konutlarını Yakından Tanıyalım:

Defne Konutları Hakkında Kim Ne Dedi?

defne-tile.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.