ÇUDEF Yönetimi Başkan Özden’i ziyaret etti

ÇUDEF Yönetimi Başkan Özden’i ziyaret etti

Çubuk Dernekler Federasyonu (ÇUDEF)’in yönetim kurulu ve kendisine bağlı bulunan derneklerin başkanlarından oluşan kalabalık bir heyet Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden’i ziyaret etti.

 

 Çubuk Dernekler Federasyonu (ÇUDEF) Başkanı Recep Taş, 4. Olağan Kongresi sonrası yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden’i ziyaret etti.

                Belediye Meclis Salonunda gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Özden, ÇUDEF Yönetimine hayırlı ve başarılı çalışmalar diledi.  ÇUDEF’in önemli bir görevi icra ettiğini vurgulayan Başkan Özden, ’’Recep Başkanın tavrını, üslubunu ve yönetim anlayışını beğeniyorum. Yeniden göreve gelmesinden dolayı kendisini tebrik ediyorum ve hepinize yeni görevinizde hayırlı uğurlu olmasını diliyorum’’ dedi.

                Ziyaretten son derece mutlu olduğunu belirten Başkan Özden, ’’Sizler ilçemizdeki yaşayan hemşerilerimizin birlik ve beraberliğinin sağlanması yanında gurbetle sıla arasında önemli bir köprü vazifesi de görüyorsunuz. Bundan dolayı da sizleri özellikle kutluyorum ve teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.

                Kendileri için söylenen sözler ve düşüncüler için çok teşekkür ettiğini söyleyen Recep Taş ise, federasyon olarak kolektif bir akıl ile yönetildiklerini ifade ederek, ’’Benim şahsen tek başıma yaptığım hiçbir şey yok. Tüm arkadaşlarımızda böylesine birlik beraberlik isteği olmasa, elbette biz tek başımıza bir yere varamayız. Onun için geldiğimiz bu noktada bir başarı varsa, bu başarı hepimize ait. Bizim de burada ne kadar katkımız var ise o da bize onur veriyor’’ dedi.

                Kendileri için yerel yönetimlerin çok önemli olduğunu anlatan Taş, ’’Elbette halkın seçtiği bir kişi olarak siz bizim için çok önemlisiniz. Sivil toplum örgütü olarak sizlerinde desteği ile Çubuk’un hayatında bir şeyler değiştirebilirsek, tabiri caiz ise zihinlerde bir çeltik atabilirsek, gök kubbede hoş bir seda bırakabilirsek kendimizi bahtiyar hissederiz. Sivil toplumun külfeti var Lütfü yok.  Ama insanlara hizmet etmenin manevi hazzı hiçbir zaman manevi külfet ile değerlendirilmeyecek kadar büyüktür.  İnşallah bundan sonraki aşamada sizinle birlikte olduğumuz süre içerisinde daha güzel hizmetler yaparız ve bu konuda işbirliğine her zaman açığız’’ diye konuştu.

                Yapılan konuşmaların ardından yönetime yeni giren yönetim kurulu üyeleri tek tek kendilerini tanıttıktan sonra, ilçeye yapılan hizmetler konusunda bir süre sohbet ettiler.  

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.