ÇUDEF Üyeleri İftarda Bir Araya Geldi

ÇUDEF Üyeleri İftarda Bir Araya Geldi

Çubuk Dernekler Federasyonu (ÇUDEF) üyeleri geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi.

ÇUDEF Başkanı Recep Taş, bir düğün salonunda gerçekleştirilen iftarda yaptığı konuşmada, bu yılki iftarda engellileri, şehit yakınlarını, mültecileri, ilçe protokolünü, esnafı ve STK temsilcilerini bir araya getirdiklerini söyledi.

Taş, derneklerin halka hizmet yeri olduğunu vurgulayarak, şunları dile getirdi:

'Hiç kimse kusura bakmasın, dernekler sıçrama tahtası değildir. Sadece yaradılanlara yaradandan dolayı hizmet etme yeridir. Nerede bir dert varsa onu kendisine sorun edinenlerin yerdir. STK'da olanlar hizmet edeyim derken her zaman yakınlarını unuturlar. Toplum için kendini unutanları bu toplum hiçbir zaman unutmamıştır.'

Eski Sağlık Bakanı Halil Şıvgın da Ankara'nın her yönüyle diğer illerden ayrı özelliklere sahip olduğunu belirterek, 'Biz Ankara'da yaşayanlar olarak değerlerimizi ve özelliklerimizi bilmiyoruz ya da farkında değiliz. Allah Ankara'ya öyle özellikler vermiş ki hiçbir yerle, bölgeyle benzerliği yoktur. Ne zaman bunların farkına varırsak ve kıymetini bilirsek o zaman kendimize gelmiş oluruz.' ifadelerini kullandı.

Osmanlıyı kuranların, Fetret Devri'nde Osmanlı'ya sahip çıkanların ve Türkiye Cumhuriyetinin kurulduğu yerin Ankara olduğunu hatırlatan Şıvgın, 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı ayaklanarak en çok şehit ve gazi veren yerin de yine Ankara olduğunu söyledi.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan da federasyonun ilçede yürüttüğü faaliyetlerin önemine işaret ederek, 'Bu güzel tablonun devam etmesini temenni ediyorum. Yaklaşan Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı'nızı bu vesileyle kutluyorum.' dedi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.