ÇUDEF Olağan Genel Kurula Gidiyor

ÇUDEF Olağan Genel Kurula Gidiyor

Çubuk Dernekler Federasyonu’nun (ÇUDEF) 5. Olağan Genel Kurulu yapılacak.

Çubuk Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda 27 Nisan 2014 Pazar Günü Saat: 14.00’de ÇUDEF’in 5. Olağan Genel Kurulu yapılacak.

5. Olağan Genel Kurulda diğer genel kurullardan farklı olarak ilçeye değer katanların onurlandırılacağı bir etkinliğe de dönüştüreceklerini söyleyen ÇUDEF Başkanı Recep Taş, ’’İlçemize hizmet eden ve değer katan spordan siyasete, bürokrattan işadamına, hayırseverden dernek yöneticilerine birçok kişiye ödül vereceğiz. Bu seçime de tüm üyelerimizle birlikte birlik ve beraberlik içerisinde gideceğiz. Tüm üyelerimizi ve ilçe halkımızı genel kurulumuza bekliyoruz’’ dedi

Faaliyeti bakımından bölgenin en büyük federasyonu ve sivil toplum kuruluşu olduklarını kaydeden Taş, ’’Bünyemizde 55 dernek bulunmakta ve 475 delegemiz ile seçime gidiyoruz. Demokratik bir seçim olması ve herkesin bu güzide yapıya sahip çıkması için seçimlerde aday olmasını elbette istiyoruz. Ancak bu seçimde de tek aday olarak arkadaşlar şahsıma teveccühü gösterdiler. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah’’ diye konuştu.    

davet¦-ye-1.jpgdavet¦-ye-2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.