ÇUDEF  Kongrede Buluştu

ÇUDEF Kongrede Buluştu

Çubuk Dernekler Federasyonu "ÇUDEF" 3. Olağan Genel Kurulu Halk Eğitim Merkezi salonunda yapıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kongreye Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden,İl Genel Meclis Üyeleri,Meclis üyeleri,STK Temsilcileri,Siyasi Parti teşkilat başkanları,Dernek Başkanları ve Delegeler katıldı.

Çubuk Dernekler Federasyonu'nun Genel kurulunda tek listeyle genel başkanlığa aday olan mevcut başkan Recep Taş yeniden genel başkan seçildi. İlçedeki Halk Eğitim Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen Genel Kurul Toplantısı'nda konuşan Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Federasyonun ilçede sivil toplum harekatının öncülüğünü yaptığını belirterek, 'ÇUDEF her kesimi bir araya getirerek ilçede birlik beraberliğin sağlanmasına öncülük yapmıştır. Tüm üyelerini ben buradan tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum' dedi.

Belediyenin çalışmaları hakkında da bilgi veren Başkan Özden, mahallerde bulunan dernek binalarının dernek başkanları ve muhtarlardan gelen talepler ve yasalar doğrultusunda belediye bünyesine dahil ettiklerini ifade etti. Özden, bu binaların mahalle halkına kesintisiz hizmet vermeye devam edeceğini söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından, 43 derneğin bir araya gelerek kurduğu 3 Federasyonun 3. Genel Kurul toplantısına geçildi.

375 üst kurul delegesinin katılımıyla yapılan ÇUDEF'in Genel kurulunda iki dönemdir Federasyon Genel Başkanlığı görevini yürüten kurucu genel başkan Recep Taş, oybirliği ile yeniden genel başkanlığa seçildi. Seçimlerin ardından konuşan Taş, 'İki yıllığına bu göreve seçildik. İyi bir ekip oluşturduk. Bu konuda beş yıllık deneyim ve tecrübemiz var. Aslında ben bu dönem yorulduğum için bırakmak istiyordum ancak arkadaşlarımın ısrarı sonucu yeniden göreve talip oldum' dedi.

ÇUDEF'in yeni döneminde yönetim kurulu sayısını 20 den 25 çıkardıklarını ifade eden Taş, 'Hem dernek, hem delege sayımız giderek artıyor. Her geçen gün büyüyen bir federasyonuz. Her meslek grubundan, her siyasi görüşten arkadaşımız var. Hepimiz Çubuk sevdasında birleşiyoruz' diye konuştu.

ÇUDEF'in seçilen yeni yönetimi şu isimlerden oluştu:

Recep Taş, Hüseyin Bulut, Hamdi Güngör, Baki Demirbaş, Mustafa Kılık, Cazip Öztürk, Mustafa Öztürk, Ahmet Arslan, Ali Rıza Güney, Ahmet Akyar, Ali Karagöz, İsmail Esim, Ali Tokdemir, H.Hüseyin Arslan, Yavuz Tansel Demirok, Adİl Adem Aygün, Metin Taşyürek, Satılmış Öztürk, Ömer Kalaycı, Osman Şahbudak, Süleyman Can, Hasan Özyürek, Mustafa Özdemir, Fuat Tuyan ve Ali İhsan Yılmaz. Denetim kurulu listesi, Akif Tekaüt, Fikri Demirhan, Hatice Erkan, Ümit Polat ve İsmail Doğan. Disiplin kurulu listesi ise, Mehmet Yurtseven, Erol Özbek, Şuayip Paşayiğit, Ramazan Sarıkaya ve Fatih Küçük.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.