Çubuk’un ilk duvar kağıdı mağazası açıldı

Çubuk’un ilk duvar kağıdı mağazası açıldı

BG Dizayn Duvar Kağıdı, duvar kağıdı ve dekorasyon ürünleri mağazası düzenlenen törenle açıldı.

BG Dizayn Duvar Kağıdı, duvar kağıdı ve dekorasyon ürünleri mağazası düzenlenen törenle açıldı.

Yıldırım Beyazıt Mahallesi Ankara Bulvarı üzerinde açılan dekorasyon mağazasının açılışına Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Ak Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş, Çubuk Ziraat Odası Başkanı Orhan Gülle ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan BG Dizayn Duvar Kağıdı mağazası sahiplerinden Burak Yavuz, Çubuklu vatandaşların Ankara’da kapı kapı dolaşmasına gerek kalmadan duvar kağıdı, iş ve ev dekorasyonu ürünlerini ayaklarına getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Yavuz, ’’Çubuklulara kaliteli iyi bir hizmet vermeye çalışacağız. İş yeri açılışına katılan herkese teşekkür ederim’’şeklinde konuştu.

İlçenin ilk ve tek duvar kağıdı ürünleri satan mağazasını sevdikleriyle birlikte açmanın gururunu yaşadıklarını anlatan BG Dizayn Duvar Kağıdı mağazası sahiplerinden Burak Yavuz ise, Ankara’dan sonra hızla gelişen duvar kağıdı sektörüne yeni yerimizde farklı modellerle Çubuklulara hizmet etmek istiyoruz diye konuştu.

Daha sonra konuşan Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan ise, genç girişimcilere bol ve hayırlı kazançlar dileyerek “Çubuk’umuzda ticari canlılık devam ediyor. Her geçen gün yeni yeni işyerlerinin açılışlarını yapıyoruz. Hızla gelişen ekonomimize yeni işyerlerinin açılması sevindirici işyerimizin ilçemize hayırlı uğurlu olsun’’ diye konuştu.

Açılışta genç girişimcileri yalnız bırakmayan İlçe Ziraat Odası Başkanı Orhan Gülle’de, tüm ilçe halkını ev ve işyeri dekorasyonu için mağazaya davet etti.  

BG Dizayn Duvar Kağıdı, duvar kağıdı mağazasının kurdelesini, açılışa katılan protokol tarafından hayırlı olsun dilekleri ile birlikte kestiler.

-Renkli, desenli ve üç boyutlu duvar kağıtları sergileniyor.

2dsc05759-vert-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.