Çubuk'tayız..

Sevgili okurlarım, dün güzel Çubuk"ta güzel insanlarla birlikte yaklaşık beş saatimizi dolu dolu geçirme imkânımız oldu. Haberin Çubuk"taki merkezi olan Çubuk Haber"imizin Yayın Yönetiminden Osman Şahbudak, Necmettin Ayaz ve Mustafa Serpek"in davetlisi olarak bundan sonra mutad hale gelecek olan "Çubuk Haber Köşe Yazarları"  buluşması gerçekleşmiş oldu. Çubuk"ta Erzurum Cağ kebabını yanında turşumuz ile Akkuzulu olduğunu söyleyen güler yüzlü garsonların ikramıyla yeyince sohbetin koyulaşması zaruriydi.

 

 Özellikle Prof.Dr. Halit Ünal hocamız üzerinde taşıdığı unvanına bir de dinî anlamda bilgisinin bizlerden fazla olmasını da katarsak sohbetimizin derinliğini sizler düşünün. Yazılarından tanıdığınız aşina isimlerden Emrullah Kılıç, Tarık Sezai Karatepe, İbrahim Taşkesti ve Safa Asya ile ilk defa bir araya gelmemize rağmen kısa sürede ev sahiplerimizin de sıcaklığı ile dostluklarımıza perçin attık.

 

Sizlere şu kadarını söyleyebilirim ki bundan böyle her ay Çubuk"ta Çubuk Haber"in merkezde yerleştiği yeni yerinde bir araya geleceğiz. Sadece bizler değil şu anda Çubuk Haber"i kimler izliyorsa, kimler bizlerin yazılarına tenkitler yazıyorsa işte onlarla da yüz yüze geleceğiz ve dostluklarımızı onlarla daha da güçlendirerek büyük bir aile olduğumuzu göstereceğiz.

Bizi izlemeye devam edin derler ya işte sizlerde bizleri izlemeye devam ediniz. Söz Çubuk"tan açılmışken ikindi namazlarımız eda etmek üzere Camii Kebir (Büyük Camii) e giderken yol üzerinde yeni dükkânların açıldığını gördüğümde şaşkınlığım bir kat daha arttı. Cıvıl cıvıl bir çarşı olmuş. Uzun zamandır Çubuk"a aracımızla gelip veya akşamları uğrayıp bir iki dost ziyaretinden sonra dönüyorduk. Demek yaya olarak dolaşmanın da çok yararı var ama yanınızda Tarık Sezai Aktepe"yi alırsanız yanlış yaptığını kısa sürede anlarsınız. Aman Allah"ım adım başı bir dostuyla selamlaşıyor ve halleşiyor. Sokakta yürümeniz zorlaşıyor. Eee ne yaparsınız sevilen bir insan. zaten yazılarından da anlaşılıyor çok sevildiği değil mi?

 

 Sevgili okurlarımız Çubuk"ta yeni bir haber sitesi daha oluşmuş internet üzerinden yayın yapan. Refikimizin Çubuk"a hayırlı olduğunu biliyorduk ama bu sefer daha hayırlı olmuş herhalde. Taklit hiçbir zaman asılın yerini alamaz. Reklamın kötüsü olmazmış demek ki iyi yoldayız ki adımızı bile ters yüz ederek işe başlamışlar. Burada bir ince tenkit yapmamız gerekirse Belediyenin sitesinden yeni gazeteye link vermeleridir. Doğru yapmışlar ancak eksik ve yanlı görüntü vermelerini yakıştıramadım. Sanırım Belediye Başkanının haberi yok birkaç akl-ı evvelin iş güzârlığıdır da kısa sürede düzeltirler. Bizim Çubuk Haber iki yıla yakın yayın yaptığı halde görmezlikten geliniyorsa orada bir sorun var demektir.

 

Bazı konuları ertelemeye devam ediyoruz. Sözlerimizi söyleyecek zeminlerde hazır ve nazırız. Selamların en güzeli ile…

 

Bu yazı toplam 983 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar