Çubuk'ta yılın ilk muhtarlar toplantısı yapıldı

Çubuk'ta yılın ilk muhtarlar toplantısı yapıldı

Çubuk'ta Kaymakam Adem Keleş başkanlığında yılın ilk muhtarlar toplantısı gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Baki Demirbaş'ın da katıldığı Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'ndaki toplantıda konuşan Kaymakam Keleş, ilçede yaşanan huzur ortamında herkesin emeği olduğunu söyledi.

İlçede okullarda aile eğitimi verildiğini anlatan Keleş, şunları kaydetti:

"İlçemizde 30 okulda 3 bini aşkın velimize aile eğitimi verdik. Bu önemli eğitimi muhtarlarımıza de vermek istiyoruz. Özellikle aile içi şiddetle mücadelede sizlerin desteğini çok önemsiyoruz. Mahallelerinizde bu konuda bir duyum aldığınızda hemen güvenlik güçlerimize ihbarda bulunmanızı istiyorum. Sizden gelen bildirimler olayların aydınlanmasında fayda sağlıyor. İlçemizin giriş ve çıkışı kamera ve plaka okuma sistemleriyle kontrol altında. Alınan tüm bu tedbirler nedeniyle 2022 yılında yaşanan hırsızlık olaylarında faali meçhulümüz bulunmamaktadır."

Mahalle muhtarlarının hobi bahçeleri, kaçak yapı ve yol kenarlarında alkol alanlara karşı duyarlı olmalarını isteyen Keleş, "Özellikle tarımsal alanları tehdit eden hobi bahçeleriyle mücadelede sizlerin desteklerini çok önemsiyorum. Aynı zamanda son zamanlarda yol kenarlarında alkol alan vatandaşlarda artış olduğunu gözlemliyoruz. Bu vatandaşlarımız çevre kirliliği başta olmak üzere trafik güvenliğini de tehdit etmektedir. Sizden bu durumdan güvenlik güçlerini haberdar etmenizi istiyorum." diye konuştu.

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş da ilçede yapılan yatırımları anlatarak, "İnşallah millet bahçemizi, buzlu spor kompleksi ve yüzme havuzumuzu, bisiklet yolumuzu, cephe giydirme gibi projelerimizin bakanlarımızla ve sizlerle birlikte açılışını yapacağız. Yeni projelerimizin temellerini atacağız." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.