Çubuk'ta TOKİ anketi devam ediyor

Çubuk'ta TOKİ anketi devam ediyor

Çubuk Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile yapılan toplu konut projeleri anket çalışmaları sürüyor.

Çubuk Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile yapılan toplu konut projeleri anket çalışmaları sürüyor. Atatürk Parkında yapılan anketlere halk tarafından yoğun bir ilgi oluğu gözlenmektedir.



Çubuk İlçesinde ilk olacak Toplu Konut Projesi ilçenin çehresini değiştireceği şimdiden görünmektedir. Halk tarafından yoğun ilgi gören ankette zaman zaman uzun kuyruklar oluşmakta.



Çubuk Belediyesi Eğitim Kültür servisince yürütülen anket çalışmaları mesai saatleri dışında da ara vermeksizin sürdürülüyor. Yetkililer tarafından halka konutlar hakkında da bilgilerin verildiği anket sürecinin sonunda, anket sonuçlarına göre konut üretimi yapılacağı bildirildi.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca şunları söyledi;

“ Yavuz Selim Mahallesinde yapılacak Toplu Konut Projesi zemin etütleri bitmiştir. Zemin+7 kat olarak projelendirilen konutlar ilk etapta 34 blok tan oluşacaktır. Konutlar ilk etapta alt ve orta gelirli insanlarımıza yönelik olacaktır. Bana gelen anket sonuçlarına göre yoğun bir ilgi olduğu görülmektedir. Şimdiden bu proje ilçemize hayırlı uğurlu olsun.”


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.