Çubuk'ta Şiir Dinletisi ve Tasavvuf Musikisi Konseri

Çubuk'ta Şiir Dinletisi ve Tasavvuf Musikisi Konseri

Çubuk'ta Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesince Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında "Her Telden Şiir Dinletisi ve Türk Tasavvuf Musikisi Konseri" adlı program düzenlendi.

Çubuk Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen program, Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde önceden müdür yardımcılığı görevinde bulunan Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Arif Demir ve üniversite öğrencilerinin konseriyle başladı.

Daha sonra okulun edebiyat öğretmenlerinden Yıldız Cünnük ve Şafak Ayyıldız koordinatörlüğünde 15 öğrenci, birçok ünlü şairin şiirlerini okudu. Öğrencilerin ilahiler söylediği programda izleyenler, duygu dolu anlar yaşadı.

Okul müdürü İsmail Yıldız, Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında gençler tarafından hazırlanan programı izlemenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Yıldız, öğretmen ve öğrencilerin ortak çalışmasıyla değişik aktiviteler gerçekleştirmeye devam edeceklerini belirtti.

Programda, Yrd. Doç. Dr. Arif Demir'e plaket verildi. Programı, Çubuk Belediye BaşkanıTuncay Acehan, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Kadir Ay, okul müdürleri, veliler ve öğrenciler izledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.