Çubuk'ta sanat buluşması kapsamında sergi açıldı

Çubuk'ta sanat buluşması kapsamında sergi açıldı

Çubuk Belediyesi Sanat Atölyesi'nin kursiyerlerinin eserlerinin sergilendiği 1. Çubuk Sanat Buluşması, Karma Sergisi açıldı.

Çubuk Belediyesi Başkanlık Binası Sergi ve Fuaye alanındaki serginin açılışına Çubuk Kaymakamı Adem Keleş, Belediye Başkanı Baki Demirbaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Alican Kılıç ve kursiyerler katıldı.

Kursiyerlerinin yaklaşık 6 aylık çalışmalarında oluşan ürünlerinin sergilediği karma sergide, farklı tekniklerde yapılmış karakalem, suluboya, yağlıboya, akrilik resim ve maketlerden oluşan sanat eserleri sergileniyor.

Sanatseverlerin ilgi gösterdiği açılışta konuşan Kaymakam Keleş, 6 aylık sürede 600’e yakın sergilenebilecek eserin ortaya çıkmasının önemli olduğunu söyledi.

Kültür, sanat ve sporla uğraşan kişilerin güzel insanlar olduğunu vurgulayan Keleş, "Gördüğümüz eserler olağanüstü eserler. Emeği geçenlere, belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bu tür kursların, etkinliklerin ilçemizde artarak devam etmesini temenni ediyorum." ifadesini kullandı.

Belediye Başkanı Baki Demirbaş da ilçede karakalem, sulu boya, maket çalışmaları konusunda çok fazla talep olduğundan kursun açıldığını kaydetti.

Demirbaş, "7'den 70'e her yaş grubundan vatandaşlarımız, gençlerimiz, çocuklarımız ve ev hanımlarımız burada kurs alarak yeteneklerini keşfediyorlar. Ben hepsini tebrik ediyorum. Tüm hemşehrilerimizi de sanat atölyemize bekliyorum." dedi.

Konuşmaların ardından Keleş ve Demirbaş tarafından kurdele kesilerek sergi açıldı.

Sergi bir hafta boyunca ziyarete açık olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.