ÇUBUK’TA MEŞHUR ADIYAMAN ÇİĞ KÖFTECİSİ AÇILDI...

ÇUBUK’TA MEŞHUR ADIYAMAN ÇİĞ KÖFTECİSİ AÇILDI...

ÇUBUK’TA MEŞHUR ADIYAMAN ÇİĞ KÖFTECİSİ AÇILDI...

Şuayip YAMAN..

İlçemiz Cumhuriyet Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi No: 4/A Çubuk/ANKARA (Nezahat Onbaşı Anaokulu karşısı) Hüseyin Nokta ve Behzat Tural tarafından Meşhur Adıyaman Çiğ Köftecisi -Anzarlı Osman Usta’nın Çubuk Şubesi, düzenlenen sade bir törenle hizmete açıldı.  

 

İşyeri sahiplerinden Hüseyin Nokta yaptığı açıklamada, Ortağım Behzat Tural ile  

Ankara-İvedik deki b ir çiğ köfteci de “Çiğ Köfte” dükkânı açmaya karar verdik.

 

Meşhur Adıyaman Anzarlı Osman Usta Çiğ Köftelerinin Türkiye genelinde yüzlerce şubesi olan ünlü ve tercih edilen bir marka olduğunu, buraya kadar da derin dondurucularda gelerek günlük taze ve leziz bir ürün olduğu için tercih ettik.
 

Bunların dışında bu ürünü seçmemizin nedeni öncelikle kendi yediğimiz bir lezzeti insanlarla tanıştırmak ve bu nedenle kendi yemediğimiz, beğenmediğimiz bir ürünü bu dükkânda satmıyoruz.  

 

Bu yüzden Çubuk halkı gönül rahatlığıyla gözlerinin önünde hazırladığımız servislerden tadabilirler. İçleri rahat olsun. Her şeyimizi pandemi kuralları kapsamında steril ortamda yapıyoruz. Herkesin gözü önünde çalışıyoruz. Herkesi mutlak bekliyoruz.  

 

Ürünlerimiz günlük, taze bir şekilde geliyor, Uygun fiyatlarla müşterilerimize sunuyoruz. Ürünlerine çok güveniyoruz ve müşterilerimizin beğeneceklerinden eminiz. Yakında evlere de paket servise başlayacağız. Mutlaka herkesi bekliyoruz.

 

Açılış sonrasında konuştuğum vatandaşlar, Anzarlı Osman Usta isminin zaten tartışılmaz, kendini kanıtlamış bir çiğ köfte markası olduğunu vurgulayarak, özel bir damak tadı olan Meşhur Adıyaman Anzarlı Osman Usta çiğ köftelerini tercih edeceklerini söylediler.

 

İşyeri sahiplerinin kurdele kesimiyle açılışı yapılan Meşhur Adıyaman Çiğ Köftecisi Anzarlı Osman Usta’nın ünlü ve leziz çiğ köfteleri pandemi kuralları çerçevesinde hijyenik bir ortamda açılışa katılan misafirlere ikram edildi.

 

Yeni iş yerinin hayırlı olmasını diler, bol kazançlar temenni ederim.  
 

ADRES:

 

Cumhuriyet Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi No: 4/A Çubuk/ANKARA

(Nezahat Onbaşı Anaokulu karşısı)

 

Tel: 0 553 258 28 27

       

       0 530 598 02 04

dsc09069-1-vert.jpg


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.