Çubuk'ta Hakim Tamöz İçin Veda Yemeği

Çubuk'ta Hakim Tamöz İçin Veda Yemeği

Ankara Adliyesine tayini çıkan Çubuk Adliyesi hakimlerinden Neslihan Şenel Tamöz için veda yemeği verildi.

Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı, Esenboğa Airport Hotel'de düzenlenen yemekte yaptığı konuşmada, Tamöz'ün hep güler yüzüyle hatırlanacağını belirterek, kendisine yeni görevinde başarılar diledi.
k.20101209185509.jpg
Çubuk Cumhuriyet Başsavcısı Ali Çalık da Tamöz'ün adliyenin 'renkli simalarından' olduğunu ifade ederek, 'Kendisi adliyemizde 6 yıl görev yaptı. Tüm adliye çalışanları tarafından sevilen sayılan ve neşe dolu bir arkadaşımızdı. Renkli kişiliğiyle beşeri münasebetlerindeki yeteneğiyle, neşesiyle çalışma ortamımızın daha verimli ve keyifli olmasında büyük rol almıştır, yolu açık olsun' dedi.

Tamöz'ün eş durumundan Ankara'ya tayin olduğunu belirten Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Çubuk'u hiç unutmaması için Tamöz'e, üzerinde Karagöl'ün resmi işlenmiş plaket ve Çubuk Agat taşından yapılmış kolye ile yüzük hediye etti. Tamöz de ilçede görev yaptığı süreyi unutmayacağını dile getirerek, 'Hayatım boyunca en uzun görev yaptığım ilçe Çubuk'tur. Çubuk, unutulacak değil, hafızalara, gönüllere kazınılacak bir yer. Ben Çubuk'tan ve arkadaşlardan çok memnunum' diye konuştu.

ba.jpg

Konuşmaların ardından Tamöz'e plaket ve çeşitli hediyeler verildi.

g.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.