Çubuk'ta Festival Standı Satışı Başladı

Çubuk'ta Festival Standı Satışı Başladı

Çubuk'ta düzenlenecek Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali için kurulacak stantların satışlarına başlandığı belirtildi.

Yurdun çeşitli illerinden vatandaşların ve Ankaralıların yoğun ilgi gösterdiği UluslararasıÇubuk Turşu ve Kültür Festivali'nin onuncusunun hazırlıkları sürüyor.
Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, yaptığı açıklamada, festivalde kurulan stantların satışlarının başladığını belirterek, festivalde yer almak isteyenlerin acele etmeleri gerektiğini söyledi.

Acehan, "11-14 Eylül'de açık kalacak olan stantlar için satışlarımız başladı.

9 metrekare olan stantlar 500 liraya satılmaktadır. Festival alanına bu yıl yaklaşık 250 stant kurulacak. Bu nedenle stant için başvurmak isteyenlerin yerlerini alabilmeleri için acele etmeleri ve AK Masa'ya başvurmaları gerekmektedir" dedi.

Festivalin ilçeye öz bir marka olduğunu vurgulayan Acehan, "İlçemizin ismini yurtta ve dünyada duyuran bu festivali vatandaşlarımız ve esnaflarımız o kadar çok sevdi, kabullendi ki artık dört gözle bekler oldu. Her yıl olduğu gibi bu yıl da vatandaşlarımızı, esnafımızı çok mutlu edecek ve herkese bir katma değer yaratacak festival gerçekleştireceğiz inşallah" ifadesini kullandı. 
Bu yıl ki ana temanın "1402 Ankara Savaşı" olacağını vurgulayan Acehan, "Bu nedenle Türk devletlerinin büyükelçilerini ilçemize davet edeceğiz ve onların da katkıları ile tarihi Bekir Ağalar Konağı'nda küçük de olsa Türk Dünyası Müzesi'ni açacağız. Ayrıca bu ülkelerden gelecek olan halk oyunları ekipleri de festival süresince sahne alacaklar" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum