Çubuk'ta "Ferfene Gecesi" Yeniden Canlandı

Çubuk'ta "Ferfene Gecesi" Yeniden Canlandı

Çubuk'ta, eğlence gecelerinden olan "Ferfene Gecesi" yeniden canlandı.

 

 


Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde Çubuk Belediyesi, Ankara Devlet Halk Müziği Korosu ve AnkaraSeymenler Kulübü'nün ortaklaşa düzenlediği Ferfene Gecesi'ne Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Belediye Başkan Yardımcıları Hacı ÇelebiMehmet Kuzal, siyasi parti temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri,Ankara Kulübü Başkanı Şerafettin Demir, STK temsilcileri, birim müdürleri, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı. 

Program, Ferfene gecelerinin anlamı ve geçmişi hakkında bilgi verilmesiyle başladı. Ankara Seymenler Kulübü ve Ankara Devlet Türk Halk Müziği'nin ferfene programı salonu dolduran yüzlerce izleyicilerin büyük beğenisini kazandı. 

Programda konuşan Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, ilçede bu tür sosyal aktivitelerin artırılarak devam edeceğin söyledi. Geceye katılanlara teşekkür eden Başkan Özden, Ankara havalarının bazı sanatçılar tarafından yozlaştırılmaya çalıştığına dikkat çekerek, bu konuda bu ve buna benzer programlar yaparak mücadele edeceklerini kaydetti. 

Ankara Seymenler Kulübü Başkanı Şerafettin Demir tarafından fahri Seğmen başı ilan edilen Başkan Özden'e, okunan Seğmen yemini eşliğinde seğmen kıyafeti giydirildi. 

Ankara

 

(Anadolu Ajansı) 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum