Çubuk'ta engelliler yararına fuar düzenlendi

Çubuk'ta engelliler yararına fuar düzenlendi

-Atatürk Parkı'ndaki fuar 10 gün süreyle açık kalacak

Çubuk ilçesinde Çubuk Belediyesi ile Çubuk Engelliler ve Engelli Dostları Derneği işbirliğinde "Yöresel Ürünler Pazarı ve Tanıtım Günleri Fuarı" açıldı.

Atatürk Parkı'nda açılan Türkiye 'nin değişik illerinden ve Senegal'den üreticilerin katıldığı fuar için son günlerde yaşanan terör saldırıları nedeniyle resmi açılış töreni düzenlenmedi.

Çubuk Engelliler ve Engelli Dostları Derneği Başkanı Sebahaddin Horoz ile fuarı gezen Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, fuarın engellilere destek olmak için organize edildiğini söyledi.

Engellilere yerel yönetim olarak gereken desteği her fırsatta göstermeye devam ettiklerini belirten Başkan Acehan, şöyle konuştu:

"Türkiye'nin çeşitli yerlerinden Sakarya'dan, Kocaeli'nden, İzmir'den gelip burada etkinlik yapıyorlar ve ürünlerini tanıtıyorlar. Bu etkinlikler tamamıyla engelliler yararınadır. Bir hafta boyunca Çubuk'umuzda bu etkinliğimiz sürecek. Bütün Çubuklu hemşehrilerimi buraya davet ediyorum.

Pişmaniye yaparak bu şekilde satış yapıyorlar, hem kültürümüz ve sosyal tarihimiz adına bir gösteri yapıyorlar, hem de satış yapıyorlar. Dolayısıyla ben bütün vatandaşlarımızı burada ki etkinliğe ve aynı zamanda engelli dostlarımıza destek olmaya davet ediyorum.".  

Çubuk Engelliler ve Engelli Dostları Derneği Başkanı Horoz da, fuardan elde edilecek gelirlerin tamamının engelliler yararına kullanılacağını söyledi.

Kaynak:http://www.radikal.com.tr/ankara_haber/cubukta_engelliler_yararina_fuar_duzenlendi-1450146

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.