Çubuk’ta ‘Büyük Kermes’ Açılacak

Çubuk’ta ‘Büyük Kermes’ Açılacak

Çubuk’ta gelirinin tamamı öğrencilerin yararında kullanılacak ‘Büyük Kermes’ açılacak.

 

Çubuk Fatih ve Kurbantepe Talebe yurtları tarafından organize edilen ve bu yıl 2. gerçekleştirilecek ‘Büyük Kermes’ 23-27 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek.

kermese-davet.jpg  

              Büyük çoğunluğu ihtiyaç sahibi öğrencilerin kaldığı yurtlar tarafından organize edilen ve gelirinin tamamı öğrencilerin yararına kullanılacak kermesin 4 gün süreceğini kaydeden Fatih ve Kurbantepe Talebe yurtları Sorumlusu Fatih Karakoyun, kermes süresince çeşitli etkinliklerde düzenleyeceklerini belirtti. Bu yıl hizmette 35. Yıllarını kermesle birlikte kutlamanın gururunu yaşayacaklarını anlatan Karakoyun, kermes ile ilgili şu bilgileri verdi:

’’Çubuk’ta 3 yurt bir anaokulu olmak üzere toplamda 212 öğrenciye hizmet vermekteyiz. Öğrencilerimizin büyük bir çoğunluğu ihtiyaç sahibi kişilerdir. Bu yıl 35. Yılımızı kermesle birlikte kutlayacağız. Bu güne kadar mezun ettiğimiz birçok öğrencimiz çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarımızda ülkemiz ve insanlarımız için hizmet etmektedir. Birilerin elinden tutmak, imkanı olmayanlara yardım etmek amacıyla geçtiğimiz yıl başlattığımız kermese bu yılda devam edeceğiz.  Kermes ile hem öğrencilerimize destek olurken, hem de insanların kaynaşmasına yardımcı oluyoruz. Kermes’te her türlü giyecek, yiyecek, içecek, tatlılar mantı, sarma, döner, ev yemekleri, gözleme, el emeği göz nuru örgü çeşitleri, çeyizlik eşyalar, mobilyalar, süs eşyaları ve daha birçok şey bulunacak.  Hemşerilerimizin, yapacağımız bu hizmetlere katkı sağlayacaklarına inanıyoruz. Tüm hayırsever vatandaşlarımızı bol çeşit ve zengin reyonlarımız da ağırlamak bizi ve öğrencilerimizi mutlu edecektir. Barbaros Mahallesi Karagöl Caddesi üzerinde kurulacak Kermesimize tüm Ankaralılar davetlidir.’’

                Kermeste Fetih Gecesi de düzenleyeceklerini kaydeden Karakoyunlu, kermesi özellikle ev hanımlarının büyük gayret ve katkılarıyla hazırladıklarını ifade ederek, desteklerini esirgemeyen herkese ayr ayrı teşekkür etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum