Çubuk’ta Ateş İnşaat Damgasını Vuruyor

Çubuk’ta Ateş İnşaat Damgasını Vuruyor

İnşaat sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan ATEŞ İnşaat Müteahhitliği, yeni konut projeleriyle ilçede konut sektörüne imza atıyor.

Çubuk Haber olarak, Çubuk’un önde gelen firmalarından ATEŞ İnşaat’a konuk olduk. Çubuk’un önemli ve her geçen gün değerlenen mahallelerinden Cumhuriyet Mahallesinde yeni projesini hayata geçiren ATEŞ İnşaat ile sektördeki son gelişmeler başta olmak üzere Çubuk’un geleceğine dair önemli konuları sizler için masaya yatırdık.

İnşaatın başında yaptığımız röportajda ATEŞ İnşaat’ın ortaklarından Lokman Ateş ile yeni projelerini ve Çubuk’u konuştuk.

ATEŞ İnşaat’tan biraz bahseder misiniz?

Lokman Ateş: ATEŞ İnşaat Müteahhitliği ATEŞ Otomotiv tarafından kurulan ve Ahmet Ateş ile Lokman Ateş ortaklığından oluşan bir firmayız. Çubuk’un birçok bölgesinde proje ürettik şu ana kadar. Şuanda da 1 tane bitmiş ve 1 tanede devam eden projemiz var.

ATEŞ İnşaat’ın Projesine değinir misiniz?

Lokman AteşATEŞ Konutları 2 blok 14 daire 4 dükkan olarak kurguladığımız bir proje. Bu projede dairelerimiz 4+1 süper lüks olarak hayata geçirildi. Dairelerimiz 185 metrekare bürüt, net ise 145 metrekare kullanım alanına sahiptir. Şehrin tam orta noktasında Cumhuriyet Mahallesi Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi’nin arkası Meşe Sokak No: 10’da inşa edilen örnek peyzaj alanıyla elit bir yaşam kuruluyor.  

Fonksiyonel mimarisi ile standartların yeniden tanımlandığı, tüm lükslerin 1. sınıf malzeme ve işçilikle standart halinde sunulduğu ATEŞ Konutları’nda her dairede ankastre mutfak ürünleri mutfak dolabı (ocak, davlumbaz, mikrodalga fırın), görüntülü intercom sistemi, dekoratif duvar kağıtları, kombi ve her dairede ebeveyn banyosu, kiler, çift klozet, vestiyer, çamaşır dolabı, açık kapalı otopark bulunmakta. Ayrıca ısı yalıtımlı duvarlara sahip dairelerde yüksek bir yaşam konforu hedefledik.

Lokman AteşATEŞ Konutları insanların tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceği çok nitelikli bir proje. İdeal bir yaşam alanı adeta. Şu an ATEŞ İnşaat olarak buna odaklanmış bulunuyoruz. Çok nitelikli ve bu nitelikleriyle de bölgede hayli öne çıkan bir proje olmaktadır.

Biz her projemizde hep bir şeyler üzerine koymaktayız, bizim anlayışımız budur. Biten tüm projelerimizi bu anlayış çerçevesinde yaptık. ATEŞ Konutları projesini de bu anlayışla gerçekleştiriyoruz.

Bir bloğumuzun şu an satışlarının yüzde 100’ünü tamamlanmış bulunuyoruz. Bu da insanlarınATEŞ İnşaat’a ne kadar güvendiklerini gösteriyor. Çünkü temel aşamasında projenin neredeyse çoğu satıldı. O sebeple bize teveccüh gösteren herkese çok teşekkür ediyoruz.

ATEŞ İnşaat’ın hedefleri ve amaçları arasında neler var?

Lokman ATEŞ: Amacımız düz konseptlerden ziyade daha çok yaşam alanlı projeler. Bu tarz projeler üretmek istiyoruz. Uygun yerler ve uygun araziler bulduğumuz zaman...

ATEŞ İnşaat Müteahhitliği

Ahmet Ateş

Tel: 0532 651 25 17

Lokman Ateş

Tel: 0538 769 49 24

Cumhuriyet Mahallesi Meşe Sokak No:10/A – Çubuk –Ankara

ates-insaat01-vert.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.