Çubuk'ta asfaltlama çalışmaları sürüyor

Çubuk'ta asfaltlama çalışmaları sürüyor

Ankara'nın Çubuk ilçesinde belediye ekiplerinin asfaltlama çalışmaları devam ediyor.

 

ANKARA (AA) - Ankara'nın Çubuk ilçesinde  belediye ekiplerinin asfaltlama çalışmaları devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğünden sorumlu Çubuk Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Karakuş, asfaltlama çalışmalarının Cumhuriyet, Atatürkve Barbaros mahallelerinde yoğunlaştırıldığını söyledi.

Bir taraftan Çubuk Belediyesi diğer taraftan Ankara Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin asfalt çalışmasını sürdürdüğünü anlatan Karakuş, ''Altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor'' dedi.

Karakuş, şunları kaydetti:

''Fen İşleri Müdürlüğümüzde 2 ayrı ekip oluşturduk. Bir ekibimiz altyapısı tamamlanan yerlerde genişletme, mekanik malzemelerin serimi ve düzenlenmesi işlemlerini yaparken, diğer ekibimiz de asfaltlama çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. İki ayrı ekibimiz tarafından yaklaşık 3 ayda 35 sokak ve caddede yürütülen çalışmalar kapsamında 2 bin 150 metre yol açılırken, açılan bu yollarda 6 bin 624 metreküp hafriyat alındı. Altyapısı tamamlanan yollarda ise 7 bin 229 ton sıcak asfalt serilirken, bin 680 metrekare kaldırım döşemesi ve tamiri yapıldı. Bunlar yapılırken ilçe genelinde özellikle dış mahallelerimizde 58 bin 160 metre reglaj yapıldı."

Yapılan planlama doğrultusunda hizmetlerin sürdüğünü aktaran Karakuş, "Çalışmalarımız sene başında planladığımız gibi hızlı bir şekilde devam ediyor. Yapboz olmasın diye bizler daha çok altyapı çalışmaları tamamlanan yollarda asfaltlama çalışmaları için odaklandık" ifadelerini kullandı. 

Kaynak:http://www.radikal.com.tr/ankara_haber/cubukta_asfaltlama_calismalari_suruyor-1406038

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum