Çubuk'lular Aday Adaylarını dinliyor

Çubuk'lular Aday Adaylarını dinliyor

Seçim takviminin belirlenmesi ile birlikte hareketlenen siyasi sahnede aday adayları vatandaşlar ile bir araya gelerek ilçelerin sorunlarını dinliyor.

 Ankara’yı Ankaralı vekillerin temsil etmesi gerektiğini vurgulayan Çubuklular, Ankara’nın gelişimi için çalışacak halka yakın olabilecek adayların göreve istedi.

Ak Parti ikinci bölgeden Milletvekili aday adayı olan Emin Kerimoğlu Çubuk’ta Ak Parti ilçe yönetimi ve üyeleri ile bir araya gelerek proje ve çalışmalarını anlattı. Aynı Bölgeden aday adayı olan Avukat İlhan Yetişgin’de Ankara’nın gelişim ve değişim çalışmalarında bende varım dedi.

Aday Adaylarının kesinleşmesine az bir süre kaldı. Ankara siyaset sahnesinde yer alan aday adayları bağlı oldukları ilçeler ile bir araya gelerek, Milletvekili seçilmeleri halinde gerçekleştirecekleri projelerini anlattı.

Çubuk Ak Parti ilçe başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Çubuk İlçe Başkanı Tuncay Acehan ve İlçe yönetim kurulu üyeleri katıldı. Ak parti ikinci Bölgeden aday Adayı olan İş adamı Emin Kerimoğlu ve Avukat İlhan Yetişkin Aynı toplantıda bir araya gelerek yapacakları çalışmaları Çubuk ilçe yönetimi ile paylaştı.Toplantıda Beni Size Sizi Allaha Emenet ediyorum Çubuklu bir Kardeşiniz olarak sizin başarınıza destek vermek istiyorum diyen Emin Kerimoğlu “Çubuk bölgesinde yetiştim ve Çubuk bölgesinin sorunlarını biliyorum ve hazırladığım projelerimi sizlerin beğenisine sunuyorum” dedi .

Aynı bölgeden Aday Adayı olan Avukat İlhan Yetişgin konuşmasında kendi çalışmalarını ve özgeçmişini partilerle anlattı.

AK Parti Çubuk İlçe Başkanı Tuncay Acehan; aday adalarından beklentilerini ve Çubuk’ta eksik ve yarım kalmış projelerin aday adayların desteği ile tamamlanacağını vurguladı.

Toplantıda siyasetten spora tüm projelere destek vereceğini ve bu konuda geliştirdiği projeler ve çalışmalardan bahseden Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Emin Kerimoğlu “ Dünden bu güne değişen ve gelişen bu ilçenin hizmetlerin en güzelini almış olması , hak ettiği yere gelmesi hiç şüphe yok ki mensubu bulunduğum Ak Parti Çubuk ilçe teşkilatımızın ve belediyemizin Değerli Belediye Başkanı Sayın Lokman Özden’in büyük özverileri sayesinde olmuştur. Tabi hemen belirtmekte yarar var; bu başarı aynı zamanda birlik-beraberliğin öne çıkması ile gerçekleşmiştir.

“Başarılarınıza Ortak Olmak İstiyorum”

Çubuk, Şehir merkezi ve kırsal alanlarına kadar elbette sizler sayesinde doruk noktasına doğru ilerlemektedir. Ancak bu başarı öykünüze izin verirseniz bende katkı sağlamak, sizlerin bu hizmet yarışınıza ortak olmak istiyorum. Yani Allah nasip eder sizlerde münasip görür ve katkı sağlarsanız Ak Parti’den Ankara Milletvekili olmak istiyorum. Nasip eder de sizlerin desteğiniz ile seçilme imkanını yakalarsam; bilmenizi isterim ki ,bu görevi birlikte yapacağız.

“Beni Size Sizi Allaha Emanet Ediyorum”

Önemli plan ve projelerim var. Bunların uygulanmasında öncelikle sizlerle istişare edecek
sizlerin görüş ve düşüncelerini alacak, ondan sonra hayata hep birlikte geçirmemiz için tüm benliğim ile çalışacağım. Çubuklu bir evladınız, kardeşiniz olarak desteklerinizi bekliyorum. Beni size sizi Allah’a emanet ediyorum” dedi.

Çubukluların görüş ve düşünceleri sonlanan toplantıda katılımcılar Kerimoğlu’nun “Beni Size Sizi Allah’a Emanet Ediyorum” sözüne alkışlarla cevap verdiler.

Haber Beril Çuhadaroğlu/Ankara

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.