Çubuklu Emekliler Başkanını Seçti

Çubuklu Emekliler Başkanını Seçti

Çubuk 06 Emekliler Derneği üyeleri yeni başkanlarını Çelebi İbişoğlu olarak belirlediler.

Çubuk 06 Emekliler Derneği üyeleri yeni başkanlarını Çelebi İbişoğlu olarak belirlediler. Eski başkan Hasan Ali Bostan dan boşalan koltuğa, tek aday olarak seçime giren Çelebi İbişoğlu yüz üyenin oyu ile 06 Emekliler Derneği Başkanlığına seçildi.

'' İlçe Yöneticileri Birikimlerimizden Yararlansınlar''

 

Çubuk için tüm birikimlerinin seferberlik edeceklerini belirten 06 Emekliler Derneği Başkanı Çelebi İbişoğlu, tüm ilçe yöneticilerinin kendilerini önemsemelerini ve bilgi birikimlerinden yararlanmalarını istedi. Dernek üyeleri içerisinde devletin her kademesinde devlete uzun yıllar hizmet etmiş insanlardan, serbest meslek sahibi insanlarına kadar üyelerinin bulunduğunun altını çizen 06 Emekliler Dernek Başkanı Çelebi İbişoğlu şunları söyledi;'' Bu ilçe bizim, bizler elbette sahip de çıkacağız. Bu konuda kimsenin şüphesi olmasın. Biz emekliler emekli olduktan sonra elbette ölümü bekleyerek günümüzü geçirmek istemeyiz. Bizler her noktada ilçemiz için hizmet etmek istiyoruz. Bu gün emeklilerimiz içerisinde devletin her kademesinde hizmet etmiş en altından en üstüne kadar insanlarla birlikte, serbest meslek sahibi üyelerimiz bulunmaktadır. Bu insanlarımızın yıllar boyunca elde ettikleri tecrübeleri ve bilgi birikimleri bulunmaktadır. Tüm ilce yöneticilerine sesleniyorum bu birikimlerimizden yararlanınız. İlçemizi kalkındırmada, yeniden dizayn etmede ve her türlü sosyal etkinlikte birlikte hareket etmeye biz varız ve emekliler ordusu olarak göreve hazırız'' dedi

 

            Emeklilere yönelik birçok sosyal etkinlik ve projelerinin olduğunu belirten 06 Emekliler Dernek Başkanı Çelebi İbişoğlu, geçmişte yapılan yanlışların yapılmayarak emekli olduktan sonra sosyal anlamda dünya ile ilişkileri kopartmayacaklarını belirtti. Bu konuda da tüm emeklileri birlikte hareket etmeye çağırdıklarını söyledi.  Çelebi İbişoğlu önümüzdeki yıllarda ilçeyi yöneltmeye talip belediye başkanından da bir takım isteklerde bulunarak sözlerine şöyle devam etti;''Bu ilçeyi yöneltmeye her kim talip olursa olsun, mutlaka biz emeklileri düşünsün. Bizleri hiçe sayarak planlar veya projeler yapmasın. Bizlerin projelerine mutlaka kulak versinler'' dedi.

 

"Emekli Olduysan Hadi Durma Sende Gel"

 

İlçenin tüm emeklilerine seslenen 06 Emekliler Derneği As Başkanı Salih Demirer de herkese kapılarının açık olduğunu belirterek şunları söyledi;" Emekli Olduysan Hadi Durma Sende Gel sloganıyla hizmete başladık ve çok kısa bir zaman zarfında 100 üyeye ulaştık. Önümüzdeki günlerde bir dizi sosyal etkinliklerle derneğimizi daha çok ön plana çıkaracağız'' dedi

 

06 Emekliler Derneği şu isimlerden oluşmuştur. Dernek Başkanı Çelebi İbişoğlu, Dernek Başkan Yardımcısı Salih Demirer ve Hüseyin Cevatemre, Dernek Sekreteri Mustafa Karagöz, Dernek Saymanı Necip Demirci'dir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.