Çubuk’a Hastane Gibi Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Açılıyor

Çubuk’a Hastane Gibi Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Açılıyor

Çubuk'ta büyük bir hastane gibi hizmet verecek tam teşekküllü ağız ve diş sağlığı polikliniği açılıyor.

Çubuk'ta büyük bir hastane gibi hizmet verecek tam teşekküllü ağız ve diş sağlığı polikliniği açılıyor. 

Yıldırım Beyazıt Mahallesi Ankara Bulvarı üzerinde hizmet verecek Kırkkonaklar Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ilçede ağız ve diş sağlığı konusunda büyük bir boşluğu dolduracak.

2dsc03202.jpg

-9 Üniteli Tam Kapasiteli Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

Diş Doktoru Sinan Çengel ve ortağı Menekşe Nur Kurnaz tarafından açılan ve içerisinde ameliyathaneden, çocuk oyun parkına kadar birçok farklı alanın bulunduğu 9 ünitelik Kırkkonaklar Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Pazar günü düzenlenecek törenle hizmete açılacak.

2dsc03206.jpg

-Her Türlü Cerrahi ve Ortodonti Hizmeti Verilecek

Çubuk’un en önemli sorunu haline gelen ağız ve diş hastanesi ihtiyacına cevap verecek hizmeti ilçeye kazandırmaktan son derece mutlu olduklarını söyleyen Dr. Sinan Çengel, Türkiye’de ilk defa garantili hizmeti Çubuk’ta başlattıklarını belirterek, “Yeni açtığımız klinik dokuz üniteli bir kliniktir. Her türlü diş problemine karşı güvencemiz vardır. Uzman hekimlerle çalışmaktayız. Cerrahi, ortodonti, diş eti ve çocuk uzmanlarımız bulunmaktadır. Sabah saat 9.00’an Akşam 22.00’ye kadar Cumartesi ve Pazar da dahil hizmete açık olacak. Polikliniğimizde çok kapsamlı olarak tedavi imkanı sunacağız. Yaklaşık 10 yıldan bu tarafa gelen bir tecrübeyle biz burasını kurarken, aynı tecrübeyle de Çubuklu vatandaşlarımıza hizmet edeceğiz” dedi.

2dsc03216.jpg-Poliklinikte 7 Doktor Hizmet Verecek

Poliklinikte ilk etapta 15 kişinin istihdam edeceğini aktaran Çengel, “Poliklinikte 3 sabit, 4 uzman olmak üzere toplam 7 doktor arkadaş çalışacak. Uzman doktorlarımız haftanın belirli günleri bizimle beraber olacaklar. Diğer 3 doktorumuz da her gün burada olacaklar. Sekreter ve diğer çalışanlarla birlikte 15 kişilik bir ekip burada ilçe halkına hizmet edecek” diye konuştu.

2dsc03221.jpg

-Çocuklara Oyun Oynayarak Diş Tedavisi Yapılacak

Yapacakları hizmetlerden ilçe halkının memnun kalacaklarına inandıklarını vurgulayan Çengel, “ yaklaşık 750 metre kare bir iş yerinde hizmet vermeye başlayacağız. 2 katlı bir diş kliniği burası ve üst katlar çocuklar için alt katta yetişkinler için özel olarak hazırlanmıştır. Üst katta çocukların rahat bir şekilde oyun oynamaları için oyun parkı bulunmaktadır. Diş doktorundan korkan çocukları oyunlarla tedaviye hazırlayacağız, buraya seve seve gelecekler. Ayrıca anne ve babaların tedavi için geldiğinde çocuklar oyun oynayarak zamanlarını geçirebilecek” ifadelerini kullandı.

Açılışa tüm ilçe halkını davet ettiklerini kaydeden Çengel, “ Açılışımız, 13.12.2015 Pazar günü saat 14.00’de yapılacak. Buradan tüm ilçe halkımızı açılışımıza davet ediyoruz” dedi.  

2dsc03226.jpg2dsc03231.jpg2dsc03234.jpg2dsc03235.jpg2dsc03238.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.