Çubuk’a Halk Ekmek Geliyor

Çubuk’a Halk Ekmek Geliyor

Ak Parti Çubuk Belediye Başkan adayı Lokman Özden Çubuklulara Halk Ekmek'in müjdesini verdi.

Ak Parti Çubuk Belediye Başkan adayı Lokman Özden ve Ak Parti İlçe Başkanı Dr. Tuncay Acehan, düzenledikleri basın toplantısında Çubuk"a Halk Ekmek geleceği müjdesi verdiler.



Ak Parti Çubuk Belediye Başkan adayı Lokman Özden ve Ak Parti İlçe Başkanı Dr. Tuncay Acehan, düzenledikleri basın toplantısında Çubuk"a Halk Ekmek geleceği müjdesi verdiler. Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile Halk ekmek konusunda bu gün görüştüklerini belirten Lokman Özden, Gökçekin Ankara Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdürü Ali İlkbahar"a bu konuda talimat verdiğini söyledi. Halk Ekmek den gelen yetkililerinde ekmek büfelerinin nerelere verileceği konusunda incelemelerde bulunduğunu belirten Lokman Özden, İlçe Başkanının da Ak Parti Meclis üyeleri ile birlikte grup kararı alacaklarını ifade etti. Meclis Üyeleri tarafından öneri verilerek bu hafta Belediye Meclisinde konunun görüşüleceğini vurguladı.


Lokman Özden, Halk Ekmek"in ilçede istenen ve beklenen bir konu olduğunu belirterek şunları söyledi:"" İlçe halkımızın da kaliteli, besleyici, doğal ve sağlıklı halk ekmeklerinden yemek hakkı olduğunu düşünüyorum. Bu gün Büyükşehir Belediye Başkanımızla yaptığımız istişarede bu konuda fikir birliğine vardık. Belediye Meclisinde alınan karardan sonra yaklaşık 15 gün sonra ilçe halkımız inşallah halk ekmek ile buluşacak. Tabii ki bunun ilçede üretim yapan ekmek fabrikalarını etkilememesi içinde gereken özen gösterilecektir""dedi.



Gazetecilerin Çubuk Ankara arasındaki yolun durumu hakkındaki sorularına Özden, şu şekilde cevap verdi:"" Çubuk Ankara arasındaki yolun durumu hakkında Büyükşehir Belediye Başkanımızla görüştük. Allah izin verirse 2009 yılında önce sıcak asfalt ile yeniden yolu 4 gidiş 4 geliş olarak yapacağız. Daha sonrada Konya yolu nasılsa, Etimesgut yolu nasılsa, İstanbul yolu nasılsa Çubuk Ankara yolu da aynı ölçüde ve özellik de olacaktır"" şeklinde cevap verdi.



Çubuk Ankara arasında ki ulaşımın fiyatı ile Ankara"nın diğer ilçeleri arasındaki ulaşım fiyatı arasındaki farkın kendisine sorulması üzerine Özden, şu şekilde cevap verdi:""Biz bu konuda Ak Parti ilçe teşkilatı olarak gerekli girişimlerde bulunduk. Ulaşım fiyatının 1,70 TL olması konusunda karar verilerek konu Sayıştay"a iletildi. Konunun takipçisiyiz. İnşallah bu konuda da ilçe halkımız için olumlu sonuca ulaşılacağına inanıyorum"" dedi.



H.Yiğiner

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
32 Yorum