Çubuk'a Dev Bayrak Haberimiz Ses Getirdi.

Çubuk'a Dev Bayrak Haberimiz Ses Getirdi.

Çubukhaber olarak kurban tepeye büyük boyutlar'da bir Türk Bayrağı dikilmesini temenni etmiştik.Çubuk Belediyesi, ilçe girişinde bulunan Şabanözü kavşağına dev boyutlarda ay yıldızlı bayrak dikti.


Çubuk Belediyesi, ilçe girişinde bulunan Şabanözü kavşağına dev boyutlarda ay yıldızlı bayrak dikti. Esenboğa Havaalanından net bir şekilde görülebilen ay yıldızlı bayrak Çubuk semalarında dalgalanırken, Havaalanından kalkan her uçak selam vererek geçiyor yanından.

Başkan Tuğluca “Çubuk’a yakıştı

“Ülkemizin yurt dışına açılan kapılarından biri olana Esenboğa Havaalanına her inen ve kalkan, Al Bayrağımıza selam verecek.”

Çubuk Belediyesi, İlçenin girişinde bulunan Şabanözü kavşağına 100 metrekare ebadında, direğiyle birlikte yaklaşık 4 ton ağırlığında ve 40 metre yükseklikte olan dev Türk Bayrağı dikti. İlçenin hemen yanı başında bulunana Havaalanından kalkan uçaklardan net bir şekilde görülebiliyor.

Dev boyutlardaki ay yıldızlı bayrağın ilçeye yakıştığını belirten Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca“Yaklaşık 100 metrekare ebadında ve 40 metre yükseklikteki Türk Bayrağı, İlçeye gelen ve Havaalanına inen yerli yabancı herkesin ilgisini çekiyor. Sizlerinde bildiği gibi şehitler diyarı olarak biliniyor ilçemiz. Şehitlerimizin anısına diktiğimiz Dev Bayrağımız ilçe halkı tarafından sevinçle karşılandı ayrıca ilçemize de yakıştı” dedi. (H.Yiğiner)


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum