Çubuk Yıldız İlçeler Arasında Yerini Aldı

Çubuk Yıldız İlçeler Arasında Yerini Aldı

Çubuk’ta bir açılışa katılan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, Çubuk’un kendi ilçeleri olduğunu ifade eden Kapusuz, kendilerinin Çubuk’u, Çubukluların da kendilerini çok sevdiklerini kaydetti.

Ak Parti iktidarı ile Çubuk’un bir köy olmaktan çıktığını vurgulayan Kapusuz, Çubuk’un yıldız ilçeler arasında yerini aldığını belirtti. Yerel yönetimin ve merkezi yönetimin birçok konuda ilçeye hizmet ettiğini hatırlatan Kapusuz,  şunları söyledi:

’’Bu hizmetlerden bir tanesi Yıldırım Beyazıt Üniversitesinin Çubuk’a kazandırılmasıdır. Tabi ki bu kolay olmadı. Ben bu hizmetin Çubuk’a ve Türk eğitim camiası için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Yıldırım Beyazıt Üniversitesi inanıyorum ki Türkiye’nin gözde üniversitelerinden biri olacak. Çubuk’ta sorumlu bir milletvekili olarak açık şekilde bir şey söylemek istiyorum. Her şeyden önce Sayın Başbakanımıza teşekkür ediyorum. Gerçekten böyle bir devlet üniversitesinin bir ilçeye kazandırılıyor olması çok manidardır, çok önemlidir. Ben Çubuklular tarafından bu üniversitenin çok iyi değerlendirilmesini istiyorum. Çubukluların bu hükümete ve Başbakana cani gönülden bağlı kalacaklarına da inanıyorum’’ dedi

-İLÇEYE YATIRIM YAPAN GİRİŞİMCİLERE TEŞEKKÜR

Daha sonra Özel Çağdaş Tıp Merkezi’nin açılışına geçildi.  Açılış öncesi konuşan Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı, ilçede bu güne kadar eksik olan bir hizmetin merkezin açılış ile giderileceğini söyleyerek, işletmeci Mehmet Cengiz Dikmetaş’a yatırımından dolayı teşekkür etti.

-2010 YILINDA YENİ AÇILAN İŞ YERLERİNİN SAYISINDA ARTIŞ OLDU

Kaymakam Dallı’nın konuşmasının ardından konuşan Belediye Başkanı Lokman Özden’de ilçenin gün geçtikçe geliştiğini vurgulayarak, ’’ Çubuk’ta 2008 yılında başlayan global krizin ardından yaşanan ekonomik krize rağmen 2010 yılında yeni işyeri açılmasında bir artış yaşandı. Açılan her işyeri istihdam anlamına geliyor’’ diyerek, yeni girişimcileri ilçelerine beklediklerini ve belediye olarak kanunlar çerçevesinde her türlü desteğe hazır olduklarını sözlerine ekledi.

-ANKARA’DA SAĞLIK ALANINDA ÇOK BÜYÜK YATIRIMLAR YAPILDI

                İktidarları döneminde Türkiye’de olduğu gibi Ankara’da da çok büyük oranlarda yatırım yapıldığını kaydeden Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Kapusuz, hem devletin yatırım yaptığını hem de özel sektörü bu konuda teşvik ettiklerini ifade etti. Çubuklulara önce sağlıklı günler dilediğini söyleyen Kapusuz, açılan yerin biraz ilerisinde yeni bir de hastanenin çok yakın bir zamanda hizmete gireceğini hatırlattı. İlçede yapılan yatırımlardan da bahseden Kapusuz, açılan yerin hayırlı uğurlu olmasını diledi.

-KURDELE BİRLİKTE KESİLDİ

Konuşmaların ardından okunan dua ile birlikte kurdeleyi Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Kapusuz, Kaymakam Dallı, Başkan Özden, Ak Parti İlçe Başkanı Tuncay Acehan ve işletmeci Mehmet Cengiz Dikmetaş alkışlar eşliğinde birlikte kesti.

-BAŞTA BAŞBAKAN OLMAK ÜZERE EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR

Başkan Özden, açılışın ardından AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret eden Kapusuz’a ilçede yapılan çalışmalar hakkında genel bir bilgi verdi. İlçede yürütülen, imar, alt yapı, yol genişletme, asfaltlama ile kaldırım çalışmaları ve sosyal faaliyetler hakkında bilgi veren Başkan Özden, ilçede yapılan hizmetlerin 2012 yılında çok bariz bir şekilde ortaya çıkacağı ifade etti. İlçenin gün geçtikçe geliştiğini vurgulayan Başkan Özden, üniversite konusunda da tüm ilçe adına başta Başbakan olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini sözlerine ekledi.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum