Çubuk yeni itfaiye binasına kavuşuyor

Çubuk yeni itfaiye binasına kavuşuyor

Çubuk’a yeni bir itfaiye binası inşa ediliyor. İtfaiye ekiplerinin görevlerini daha sağlıklı koşullarda yapabilmesi için tasarlanan modern itfaiye binası açılış için gün sayıyor.

Her türlü olayda can ve mal kaybını engellemek için çaba harcayan Ankara İtfaiyesi, Çubuk'ta bulunan yeni binasıyla kısa bir süre içinde hizmet vermeye başlayacak. Personelin giriş ve çıkışını kolaylaştıran modern tasarımının dışında 4 itfaiye araç garajının yer aldığı binanın bodrum katında mekanik, teknik ve kondisyon odaları ile spor salonu da bulunuyor. ,

Çubuk İtfaiyesi'nin yeni binasının zemin katında yemekhane, santral ve amir odası, 1. katında ise itfaiye personelinin istirahat edebileceği yatakhaneler, giyinme ve soyunma odaları yer alıyor. 24 saat esasına göre çalışan itfaiye personelinin boş vakitlerini değerlendirebilmesi için itfaiye binasının bahçesine ayrıca voleybol sahası da yapılacak. Vatandaşların acil durumlarda ALO 110'u aramaları gerekirken, ALO 112 ya da ALO 153 Mavi Masa üzerinden de itfaiye hizmetlerine ulaşabiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.