Çubuk, Üreten ve Ürettiğini Ekonomiye Kazandıran Bir Şehir Olacak

Çubuk, Üreten ve Ürettiğini Ekonomiye Kazandıran Bir Şehir Olacak

AK Parti Çubuk Belediye Başkan adayı Av. Baki Demirbaş, "Çubuk üreten ve ürettiğini ekonomiye kazandıran bir şehir olacak’’

AK Parti Çubuk Belediye Başkan adayı Av. Baki Demirbaş, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerine hız verirken, gitti her yerde seçilmesi halinde ilçede yapacağı projelerinin de tanıtımını yapıyor. 

Cumhuriyet Mahallesi Atatürk ve Kıbrıs Caddesindeki esnafları ziyaret eden Demirbaş, bir taraftan kendisi ve büyükşehir belediye başkan adayı Özhaseki için oy isterken diğer taraftan da seçilmesi halinde ilçede yürüteceği projelerini anlatıyor. 

‘’Çubuk’u huzur ve esenlik ile üreten ve ürettiğini ekonomiye kazandıran bir şehir olması için var gücümüzle çalışacağız. Bunları sağlayacak projeler hazırladık’’ diyen Demirbaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, Çubuk için tasarladıkları projeleri için farklı uzmanlık alanlarına sahip bir ekiple uzun süreli çalışmalar yaptıklarını kaydetti. 

Çubuk için hazırladıkları projelerin sadece yapı-inşa temelli projeler olmadığının altını çizen Demirbaş, "Bu projeler tamamen insan odaklı, üretimi, istihdamı, sosyal ve çevreyi önceleyen projeler olacak. Çok emek vererek hazırladığımız projeleri inşallah sizlerin de desteğiyle hayata geçireceğiz’’ dedi.

İlçelerinin üretim ve istihdam başta olmak üzere her konuda cazibe merkezi olması için var güçleriyle çalışacaklarını belirten Demirbaş, her yönüyle yaşayan ve yaşanılan bir kent olma hedefleri olduğunu ifade ederek, şu bilgileri verdi: 

‘’Bu ilçeyi canlı tutacak ve ona ruhu verecek bir ekiple, kısıtlı kaynaklarla maksimum projeler ortaya koyacağız. Bunun içinde turizm değerleri ön plana çıkarılarak ekonomiye kazandıracağız. Yanı başımızdaki Başkentin nefes alabileceği en önemli doğal güzelliklere sahip olan ilçemizde farklı turizm alanlarına ev sahipliği yapacağız. Doğa yürüyüşleri ve kampçılığın merkezi haline getireceğiz. Sağlık turizminden payımızı almak için ilçemizdeki jeotermal kaynaklarımızı da hem ilçe halkımızın kullanımına hem de ekonomiye kazandıracağız. Başta tarım, hayvancılık, ticaret, turizm ve eğitim alanlarında ilçemizi ön plana çıkartmayı hedefliyoruz. Metro ve hafif raylı sistem projesiyle ilçemiz ulaşımın en kolay ilçe olacak. İlçemizde yaşayan herkesin mutlu olması için çalışacağız. Hazırladığımız projelerin çoğunluğu üretim ve istihdama yönelik projeler. Bununla birlikte ilçemizi herkesin aradığını bulabildiği yaşamın çok kolay olduğu bir şehir haline getireceğiz. Ben, belediye meclis üyesi arkadaşlarımız ve mesai arkadaşlarımızla bu projelere omuz verip bu işleri çözeceğiz. Aynı zamanda imar çalışmalarına hız vererek, kentsel dönüşüm projelerini de hayata geçireceğiz.’’ 

Çubuk için tasarlanan ve ‘Gönüllerde yer alacağız’ sloganıyla tanıttıkları projelerine ilginin yoğun olduğunu ifade eden Demirbaş, projelerini tarım, hayvancılık, turizm, sosyal, çevre, yerel kalkınma, spor, ulaşım ve kentsel yenileme üzerine kurduklarını sözlerine ekledi. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.