Çubuk Sarar’dan ‘Hayır Mağazası’na Kıyafet Desteği

Çubuk Sarar’dan ‘Hayır Mağazası’na Kıyafet Desteği

Çubuk Kent Konseyi tarafından organize edilen ve ‘Hayır Mağazası´ ismiyle faaliyetini sürdüren kuruluşa, yardımlar çığ gibi büyüyor. Hayır Mağazasına vatandaşların yanında ilçede faaliyette bulunan mağazalarda yardımda bulunmaya başladı. Son olarak Coşkun

Çubuk Kent Konseyi tarafından organize edilen ve ‘Hayır Mağazası´ ismiyle faaliyetini sürdüren kuruluşa, yardımlar çığ gibi büyüyor. Hayır Mağazasına vatandaşların yanında ilçede faaliyette bulunan mağazalarda yardımda bulunmaya başladı. Son olarak Coşkunlar Giyim ismiyle faaliyette bulunan Çubuk Sarar çok sayıda erkek kıyafeti yardımında bulundu.

Çubuk Sarar sahibi İşadamı Bahattin Coşkun tarafından yapılan bağış ile çok sayıda ihtiyaç sahibi bayram öncesi sevindirilmiş oldu.

Kent Konseyi'nin başlatmış olduğu 'Hayır Mağazası' isimli projeye destek her geçen gün artıyor.

İmkanları ölçüsünde insanlık görevlerini yerine getirmeye çalıştıklarını söyleyen Bahattin Coşkun, “Çubuk'ta yaşayan maddi durumu iyi olmayan ailelere katkı sağlamak amacıyla başlatılan bu kampanyaya bizlerde elimizden geldiğince destek olmak istedik. Ayrıca böyle güzel bir projeyi hayata geçirerek toplumsal bir dayanışmayı ve kaynaşmayı sağladıklarından dolayı Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyelerine ilçemiz adına teşekkür ediyorum” dedi

Kampanyaya duyarsız olamayarak destek olan herkese teşekkür eden Ket Konseyi Başkanı Dr. İsmail Tekaüt ise, "Düzenlemiş olduğumuz kampanyaya yardım ve destek olanların sayısı her geçen gün artıyor. İşadamı Bahattin Coşkun tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere çok sayıda bayramlık kıyafetler gönderildi. Kendilerine teşekkür ediyoruz, Allah işini gücünü rast getirsin. Ayrıca kampanyamıza bugüne kadar desteklerini esirgemeyen başta Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan Beye ve tüm ilçe halkımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.