Çubuk sanayi sitesi yazın tozdan, kışın çamurdan geçilmiyor

Çubuk sanayi sitesi yazın tozdan, kışın çamurdan geçilmiyor

Çubuk sanayi sitesindeki Süreyya Caddesi, Yakut Caddesi ve 30’ncu Cadde esnafları bozuk yol nedeniyle mağduriyet yaşıyor. Gıda üretim bölümündeki esnaflar, yazın toz ve topraktan, kışın ise yağmur çamurdan dolayı perişan.

Haber: Rüveyda ASLIİPEK

Çubuk sanayi sitesindeki Süreyya Caddesi, Yakut Caddesi ve 30’ncu Cadde esnafları bozuk yol nedeniyle mağduriyet yaşıyor. Gıda üretim bölümündeki esnaflar, yazın toz ve topraktan, kışın ise yağmur çamurdan dolayı perişan.

Yaşamış oldukları mağduriyetin Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş tarafından acilen çözülmesini talep eden Sanayi sitesi esnaflarından Engin Cayırcı, “Yaz, kış perişanız. Burada birçok dükkân var. Sanayi sitesinde, sucuk, et ve lokum gibi birçok gıdanın üretim bölümleri yer alıyor. Toz olması sebebiyle işlemiz zorlaşıyor. Üretim yapmakta oldukça güçlük çekiyoruz. Bu durum yıllardır devam ediyor. Sanayi sitesi esnafları olarak yolların bir an önce onarılmasını bekliyoruz” dedi.

2.jpg

YENİLEME ÇALIŞMALARI YAPILMASI GEREKİYOR

Çubuk sanayi sitesindeki Süreyya Caddesi, Yakut Caddesi ve 30’ncu Cadde esnafları, bozulan yolların yapılmamasının dolayı mağdur. Gıda üretim bölümünde bulunan esnaflar, yaz aylarında toz ve topraktan, kış aylarında ise yağmur çamurdan dolayı oldukça büyük sıkıntılar yaşıyor. Aynı zamanda sanayi sitesinde dükkânı olan esnaflar ve gelen vatandaşlar araç park probleminden oldukça şikâyetçi. Bunların yanı sıra kış aylarında araçlar çamur, yaz aylarında ise toz ve toprak içinde kalıyor. Sanayi sitesindeki Süreyya Caddesi, Yakut Caddesi ve 30’ncu Caddelerinde bulunan dükkânların gıda üretim bölümü olması sebebiyle sağlık açısından bir an önce yenileme çalışmaları yapılması gerekiyor.

3.jpg

ESNAF ACİL ÇÖZÜM BEKLİYOR

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş’ın yaşamış olduğumuz çamur ve toz sorununa bir an önce çözüm getirmesini talep ediyoruz diyen Sanayi sitesi esnaflarından Engin Çayırcı, “Kış aylarında yağmur ve çamur sebebiyle yaz aylarında ise toz ve toprak içinde kalıyoruz. Yaz, kış perişanız. Burada birçok dükkân var. Sanayi sitesinde, sucuk, et, lokum gibi birçok gıdanın üretim bölümleri yer alıyor. Toz olması sebebiyle işlemiz zorlaşıyor. Üretim yapmakta oldukça güçlük çekiyoruz. Bu durum yıllardır devam ediyor. Sanayi sitesi esnafları olarak yolların bir an önce onarılmasını bekliyoruz. Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş’ın yaşamış olduğumuz çamur ve toz sorununa çözüm getirmesini talep ediyoruz. Umarım isteğimiz en kısa zamanda yerine getirilir” şeklinde konuştu.

4-001.jpg

 

Kaynak:Rüveyda Aslıipek

https://www.gazeteilksayfa.com/cubuk-sanayi-sitesi-yazin-tozdan-kisin-camurdan-gecilmiyor-222614h.htm

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum