Çubuk Park Otel Hizmete Açıldı

Çubuk Park Otel sahibi Tunahan Zengin, "Çubuk Park Otel kesinlikle bölge için bir kilometre taşı oldu, bölgeye sosyal ve ekonomik açıdan büyük değer kattı" dedi

Çubuk Park Otel ilçede hizmet vermeye başladı. İlçeye gelen misafirlerin uğrak yeri olan otel, aynı zamanda kapılarını depremzedelere de açtı.

Çubuk Park Otel, Başkent Ankara’nın dünyaya açılan kapısı Esenboğa Havalimanı’nın yakınında bulunan Çubuk ilçesinde uygun bir konuma sahip olan 20 odalı otel, gelişen ilçenin en yeni ve en güzel oteli oldu.

Otelde, standart ve deluxe odalar dahil olmak üzere 20 oda bulunuyor. Güne taze ve zengin bir kahvaltı ile başlayacak olan misafirler, ilk kahvelerini de salonda yudumluyorlar.

İlçe merkezinde Kıbrıs Caddesinde bulunan ve tüm alışveriş merkezleri ile kafelerin yakında olan otel, ilçedeki lokantalarla da her öğün daha fazla menü seçeneği sunuyor.

Tunahan Zengin, standartların üzerinde Park Otel markasını ilçeye kazandırmanın gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Zengin, ‘Çubuk Park Otel kesinlikle bölge için bir kilometre taşı oldu, bölgeye sosyal ve ekonomik açıdan büyük değer kattı.' değerlendirmesinde bulundu.

-"Memleketimde yatırımlarıma devam edeceğim"

Bir insanın memleketine yaptığı yatırımın en büyük hizmet olduğunu belirten Zengin, "Doğduğum, büyüdüğüm yerde yatırımlarıma her zaman devam ettim, bundan sonra da devam edeceğim. Ailemin desteği olmasaydı bugünlere gelemezdim. Burada emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

İnternet sitesi ile doğrudan rezervasyon yapabilen üyeler, esnek ödeme seçimleri, özel üye indirimi, ücretsiz standart Wi-Fi gibi avantajlara anında sahip olabilmektedirler.

whatsapp-image-2023-04-11-at-21-20-29-2.jpegwhatsapp-image-2023-04-11-at-21-20-29-1.jpegwhatsapp-image-2023-04-11-at-21-20-29.jpegcubuk-park-otel-03.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.