Çubuk Kent Konseyi üyeleri Şabanözü OSB'yi inceledi

Çubuk Kent Konseyi üyeleri Şabanözü OSB'yi inceledi

Çubuk Kent Konseyi Başkanı İsmail Tekaüt, "İlçemize yapılacak bütün yatırımları koşulsuz şartsız destekliyoruz.

Çubuk Kent Konseyi Onur Meclisi yürütme kurulu üyelerinden oluşan heyet Şabanözü Organize Sanayi Bölgesi’ni inceleyerek OSB hakkında bilgi aldı.

Onur Meclisi Başkanı Mehmet Saat başkanlığındaki heyet, OSB’deki Çubuklu işadamlarında bulunduğu HAS Türk Bal, Sude Yapı firmalarıyla Gelal Çorap Fabrikası gibi büyük yatırımları bulunan firmaları ve yetkililerini ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Has Türk Bal’ın sahibi işadamı Cumhur Yıldız’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen incelemede heyete, Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Yavuz Uğurlu Şabanözü OSB hakkında ve OSB kurulma aşamaları hakkında brifing verdi.

-Çubuk’ta OSB Yapılmasını İstiyoruz

OSB’de yapılan incelemeler hakkında bilgi veren Onur Meclisi Başkanı Mehmet Saat, Onur Meclisi olarak ilçede yapılacak çalışmalar destek olmak istediklerini söyledi.

Şabanözü OSB’nin ilçeye ve ilçe ekonomisine katkılarından çok etkilendiklerini ifade eden Mehmet Saat, aynı şekilde Çubuk’ta da OSB oluşturmak için çalışmalara başlamak istediklerini kaydetti. Bu nedenle Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan’ın da desteğiyle ziyaret gerçekleştirdiklerini anlatan Saat, “OSB’ler bulunduklara bölgelere saymakla bitmez çok çeşitli katkıları sağlamaktadır. İlk olarak istihdam sorunun bitirirken, şehrin ekonomik seviyesini yükseltir. İlçenin büyük oranda sorunlarını çözmeye, bu iki madde yeterlidir sanırım. İnşallah Çubuklular olarak bunu da kaymakamımız, belediye başkanımız, siyasi partilerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve kent konseyimizin tüm üyeleriyle birlikte elbirliği içerisinde yapacağımıza ben canı gönülden inanıyorum” diye konuştu.

-Çubuk İçin Çivi Çakana Teşekkür Ederiz

Çubuk için kim bir çivi çakarsa çaksın, onu her koşul ve şartta destekleyeceklerini ve her zaman onun yanında olacaklarını aktaran Çubuk Kent Konseyi Başkanı İsmail Tekaüt,”İlçemize yapılacak bütün yatırımları koşulsuz şartsız destekliyoruz. Çubuk’a bir çivi çakılsın, o çiviyi kim çakarsa çaksın ben onu her koşulda desteklerim. Biz kent konseyi olarak ilçemize bir çivi çakılması için ilk adımı hayırlısı ile attık. İlçemizdeki yöneticiler, bürokratlar ve milletvekillerimiz bu konuda destek olurlarsa, ilçemizde işsizlik sorunu kalmaz. İnsanların işi, aşı olur dolayısı ile herkes mutlu olur” ifadelerine yer verdi.

-Çubuk Dünyanın Her Yerine 3 Saat Mesafede

 Gerek Çubuk Belediyesinin gerekse Çubuk Kaymakamlığının gerekse ilçedeki işadamlarının ve bürokratların duyarlı olup ilçedeki işsizliği en aza indirmek ve Çubuk’un kalkınması için duyarlılıkla ortak hareket ederek çalışmalar yapmaları gerektiğine işaret eden Tekaüt, ’’Yatırımcılar Çubuk’a yatırım yapmak için teşvik edilmeli. Çubuk Ankara’nın cazibe merkezi olacak durumda. Dünyanın her yerine 3 saatlik yakınlıkta olan Çubuk’a, coğrafi konumu özelliğini de kullanarak yatırımcıları buraya çekmeliyiz. Bize bu konuda destek olan başta Belediye Başkanımız Tuncay Acehan beye, bize öncülük eden ve bu gün bizi burada ağırlayan işadamımız Cumhur Yıldız beye, bizi aydınlatan Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Yavuz Uğurlu beye ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah bu sunumun aynısın birde ilçemizde yapmak istiyor. Biz bu işin devamının geleceğini biliyoruz ve inanıyoruz” şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.