Çubuk Kent Konseyi Toplantısı Yapıldı

Çubuk Kent Konseyi Toplantısı Yapıldı

Çubuk Kent Konseyi Ocak 2011 Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi Salonu'nda düzenlenen toplantıda konuşan Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı, ilçenin her geçen gün geliştiğini, özellikle üniversitenin hizmete girmesinin ardından bu gelişmenin artacağını belirtti.

Çubukluların en büyük isteğinin ilçeye bir üniversite kazandırılması olduğunu dile getiren Dallı, 'Halkımız üniversitenin ilçeye sosyoekonomik anlamda neler kazandıracağını biliyor. Üniversitenin bacasız sanayi olduğunu da çok iyi biliyor. Üniversiteyle birlikte ilçemizde yeni iş dalları, yeni istihdam alanları oluşurken, çok hızlı bir şekilde de nüfus artışı olacak. Üniversitenin kurulmasında emeği geçen tüm yetkililere teşekkür ederim' dedi.

Dallı, ilçede her alanda birlik beraberliğin olduğunu kaydederek, ilçede tüm kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri, esnaf odaları ve halkın her konuda olduğu gibi üniversite konusunda da tek vücut olduğunu ifade etti.

Toplantıya, Belediye Başkanı Lokman Özden, AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Acehan, CHP İlçe Başkanı Ali Naci Yeşiltepe, Saadet Partisi İlçe Başkanı Yusuf Mertoğlu ile ilgili yetkililer katıldı.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.