Çubuk Kaymakamı Şahin'e veda yemeği

Çubuk Kaymakamı Şahin'e veda yemeği

Eskişehir Odunpazarı ilçesi kaymakamlığına atanan Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin için ilçede veda yemeği düzenlendi.

Eskişehir Odunpazarı ilçesi Kaymakamlığına atanan Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin için veda yemeği düzenlendi.

Şahin için düzenlenen veda yemeğine, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Doğan, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yıldırım, ilçe belediye başkanları, kaymakamları, daire amirleri, kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri, öğretim görevlileri, okul müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, din görevlileri, esnaflar ve birçok kişi katıldı.

Yemekte yaptığı konuşmada Şahin, şehitler için Allah’tan rahmet dilerken, yaralılara da acil şifalar diledi. Çubuk’un ilçeler arasında en fazla şehit veren ilçelerden olduğunu hatırlatan Şahin, görev yaptığı sürede 5 şehit vermenin üzüntüsünü yaşadıklarını kaydetti.

İlçede yaşayan 86 bin 500 kişiye kendisine gösterdikleri ilgi, alaka ve desteklerden dolayı teşekkür eden Şahin, ’’Çubuk’ta önemli hizmetler yaptık. Hayırsever insanlarımız, şehit yakınlarımız, gazilerimiz, kamu kurum ve kuruluşu yöneticilerimiz, esnaflarımız, tüm ilçe halkımız bu görev süremizde bize destek verdiler. Ben Çubuk’ta çalışmaktan büyük bir mutluluk ve onur duydum. Gerçekten samimi bir atmosfer, samimi insanlar, misafirperver insanlar, Anadolu’nun kadirşinas insanları burada. Ben bu güzel atmosferde ilçeden ayrılıyorum’’ dedi.     

Çubuk'ta geçen 6 yılının hayatı ve meslek hayatında önemli bir yeri olduğunu dile getiren Şahin, bu süre içerisinde bu güzel ilçede hayatı boyu görüşeceği dostlar edindiğini vurgulayarak, ’’Her zaman sizlere kapımız açık. Artık Odunpazar’da da bir eviniz olduğunu unutmayın. Bundan sonra Çubuklularla Odunpazar’da buluşacağız. Hakkınızı helal edin’’ diye konuştu.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Kaymakam Şahin'in ilçede tüm kamu kurum ve kuruluşları arasında bir ahenk ve uyum sağladığını belirterek, ‘’Örnek bir insan örnek bir yönetici olarak ilçemize hizmet ettiler. Biz belki buradan gidiyor diye üzülüyoruz ama daha iyi bir yere gidiyor diye de bu değerli aile adına sevinçliyiz. Her veda yemeğinde gidenler için görüşürüz denilir fakat tanıdığımız Sayın Kaymakamımız bugüne kadar görev yaptığı hiçbir yerle bağını kopartmamış. İşte bugün burada Maraşlı, Rizeli, Yalovalı dostları yalnız bırakmadılar. Burada görev yaptığı sürede daha önce görev yaptığı yerlerden hiç dostları eksik olmadı. Sanırım bundan sonra Çubuklularda eklenecek ve gittiği yerlerde onu yalnız bırakmayacaklar. Biz kendisiyle çok verimli bir çalışma dönemi geçirdik. Kendisinin Çubuk halkının gönlündeki yeri çok farklıdır. Çubuk halkı onu asla unutmayacak. Biz kendisine, bize kattığı değerler için çok teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Kendisiyle uzun bir süredir çalışma fırsatı bulduklarını söyleyen Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Doğan ise, üniversitenin kurulma aşamasında kendisinin büyük katkıları olduğunu söyledi. Bundan sonraki süreçte kendisini vali olarak görmek istediklerini dile getiren Doğan, mütevazı kişiliği ile kendisini hiç unutmayacaklarını sözlerine ekledi.

Çeşitli plaket ve hediyelerin verildiği programda katılımcılardan bazıları da duygularını ifade etti.  Programın sonunda Kaymakam Şahin ve ailesi ile hatıra fotoğrafları da çektirildi.   

toplu-fotograf-1-001.jpgtoplu-fotograf-2.jpgtoplu-fotograf-3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum