Çubuk İnşaat Müteahhitleri Derneği (İMDER) ikinci genel kurulunu gerçekleştirdi

Çubuk İnşaat Müteahhitleri Derneği (İMDER) ikinci genel kurulunu gerçekleştirdi

Çubuk İnşaat Müteahhitleri Derneği (İMDER) ikinci genel kurulunu gerçekleştirdi. Genel kurula 50 üye katıldı. Tek listeyle gidilen seçimde başkanlığa oy birliğiyle Uğur Murat Neşeli seçildi.

Neşeli, sektörü bir araya getirerek Çubuk'a daha güzel hizmetler sunmak amacıyla derneği kurduklarını belirterek, planladıkları birçok çalışmayı hayata geçirdiklerini söyledi.

İLÇEMİZİN GÜZELLEŞMESİNE KATKI

Tüm paydaşlarla istişare ederek ortak akılla derneği yönettiklerini dile getiren Neşeli, "Sadece dernek üyelerimiz için değil, tüm ilçeyi ilgilendiren konularda çalışmalar yapıyoruz. Amacımız; ilçemizin gelişmesine, kalkınmasına ve güzelleşmesine katkı vermek." dedi.

aa-20221224-29827115-29827113-cubuk-imder-genel-kurulu-yapildi-001.jpg

YOĞUN KATILIM OLDU

Neşeli'nin yönetim kurulunda Oğuzhan Demirel, Yasin Çakmak, Mustafa Kandemir, Aydın Sarıkaya, Ali Vardar, Yavuz Mustafa Hanefioğlu, Halil Gökçe, Gökhan Ertürk ve Cemal Tekin yer aldı. Genel kurula, Çubuk Belediyesi Başkan Yardımcısı Harun Olmuş, MHP İlçe Başkanı İhsan Mutlu, İYİ Parti İlçe Başkanı Raşit Burkay Özgün, Çubuk Şoför ve Otomobilciler Odası Başkanı Fatih Raşit Neşeli ve üyeler katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.