Çubuk-İMDER’den Dr. Öğretim Üyesi Ayhan’a ziyaret

Çubuk-İMDER’den Dr. Öğretim Üyesi Ayhan’a ziyaret

Çubuk İnşaat Müteahhitleri Derneği (Çubuk – İMDER) Başkanı Uğur Murat Neşeli başkanlığındaki heyet, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi (AYBÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu (SHMYO) Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Hüseyin Ayhan’ı makamında ziyaret etti.

Çubuk – İMDER yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı ziyarette Çubuk- İMDER Başkanı Uğur Murat Neşeli, AYBÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu (SHMYO) Müdürlüğüne atanan Dr. Öğretim Üyesi Hüseyin Ayhan’ı yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyarette konuşan Neşeli, ilçelerindeki üniversite ile sürekli işbirliği içerisinde bulunacaklarını belirterek, iş dünyasına katkı sağlama noktasında üniversite ile iletişim halinde olmalarının kendileri açısından çok önemli olduğunu söyledi.

AYBÜ’nün hem Esenboğa’daki Külliyesi’nin hem de ilçe merkezindeki yerleşkenin ilçelerinin büyük değerleri olduğunu ifade eden Neşeli, ‘’Üniversitenin ilçemizin gelişmesinde ve büyümesinde büyük etkisi olduğunu düşünüyoruz. Özelliklede merkezde bu yıl katkısını çok daha büyük ölçüde gördük. Yüksekokulda yeni bölümlerin açılması ve öğrenci sayısının iki katına çıkması nedeniyle ilçemizde şuanda kiralık daire kalmadı. Bu hem ilçe ekonomisine büyük katkı sağlayacak hem de ilçemizde eğitim anlamında büyük gelişmelerin olmasına neden olacak.  AYBÜ ve Çubuk- İMDER arasında yapılacak ortak çalışmalarla daha fazla işbirlikleri yaparak, ortak projeler yürüteceğimize inanıyorum’’ dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AYBÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu (SHMYO) Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Hüseyin Ayhan’ı, Çubuk – İMDER’in çalışmalarını takip ettiğini söyledi.

Çubuk – İMDER’in Çubuk’un ekonomik gelişmesine ve büyümesine öncülük etme girişimini taktir ettiğini dile getiren Ayhan, ‘’Bugün Çubuk- İMDER Başkanı Neşeli’yi ve yönetimini misafir etmekten mutlu oldum. İşadamlarımız ile yapacağımız işbirlikleri bölgemizi ve ülkemizi daha da ileriye götürecektir. Ekonomik büyüme ve istihdam yaratma konusunda her zaman işadamlarımızın yanında olacağız. Bu anlamda, Çubuk – İMDER ile işbirliği içerisinde olmak bizleri mutlu edecektir’’ ifadesini kullandı.

Öğrenci sayıları ve bölümler hakkında konuşan Ayhan, yerleşkede yapılacak projeler ve çalışmalar hakkında da bilgi vererek, ‘’Biz üniversite olarak Çubuk- İMDER üyelerinden ilçede öğrencilere yönelik projeler ve yatırımlar yapmasını bekliyoruz. Öğrencileri ilçede tutmak için bu konuda girişmelerin yapılması gerekiyor. Bu yıl sadece Çubuk’taki yerleşkede 750’nin üzerinde bir öğrenci artışımız oldu. Öğrencilerin kalacakları çok sayıda yurt ve evlere ihtiyaç var’’ diye konuştu.   


2dsc03685.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.