ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİNDEN,  HAYIRSEVER İŞ ADAMLARINA TEŞEKKÜR PLAKETİ

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİNDEN, HAYIRSEVER İŞ ADAMLARINA TEŞEKKÜR PLAKETİ

Çubuk ilçesi terör mağdurları derneği içerisinde kiracı olarak bulunduğu 4 adet iş yerlerinden oluşan, dernek yerini daha önceden almış, tadilatının bir kısmı yapmış, bir kısmı da kalmıştı.

Derneğimizin yarım kalan tadilatları için, Çubuk Belediye Başkanımız Sayın Tuncay Acehan ve İlçemiz Avukatlarından Yaşar Sarı ziyaret edildi. Bu ziyaretlerimiz sonucunda, derneğimizin doğalgazı Çubuk Belediyesi tarafından yaptırılmıştır. İlçemiz Avukatlarından Yaşar Sarı’nın öncülüğünde, PVC işini hayırsever iş adamı Alaattin Özden, Boya badana işini hayırsever iş adamı Ramazan Yavuz, Stor Perde ve avize işini hayırsever iş adamı Mustafa Kesici tarafından yaptırılmıştır. Avukat Gökhan Kayhan Elektrikli Süpürge almıştır.

Derneğin tadilat yapılması nedeniyle maddi ve manevi destek veren hayır sahipleri ziyaret edilip, yapmış oldukları maddi ve manevi desteklerden dolayı teşekkür edildi. Ziyaretin anısına plaket ile onura edildiler.

Dernek Başkanı Zeki Avan ziyaretlerde yapmış olduğu konuşlarda: Derneğimizin tadilatı ve bazı eksiklerimizin karşılanması nedeniyle, maddi ve manevi destek verenler iş adamlarımızı ziyaret etmiş bulunuyoruz. Bu ziyaretlerimizi belerli bir program dâhilinde geçmişten bugüne kadar derneğimize her türlü maddi ve manevi desteği veren, iş adamlarımızı, esnaflarımızı, idarecilerimizi, bürokratlarımızı, basın mensuplarımızı ve tüm hayırseveri, evlerinde, iş yerlerinde, makamlarında ziyaret edip, teşekkür edeceğiz. Elimizdeki mevcut imkânlarla da onura edilecektir. Ayrıca derneğimizi ziyaret edenlere de, iadeyi ziyaretler düzenlenecektir.

Bu vesile ile derneğimizin kuruluşundan bugüne kadar maddi ve manevi destek veren herkese ayrı ayrı çok teşekkür ediyoruz. Allah hepsinden razı olsun. Allah hayırlarını kabul etsin.

Bildiğiniz gibi, derneğimiz hayırsever vatandaşlarımızın destekleriyle ayakta durup, faaliyetlerini gerçekleştirmektedir. Bu güre kadar birçok vatandaşımız bizim devletten yardım gördüğümüzü zannetmektedirler. Resmiyette diğer derneklerden bir farkımız yoktur. Ama derneğimiz şehitlerimize, gazilerimize ve ailelerine hizmet etmesinden dolayı, manevi olarak hüsnü kabul görüp, halkımızın yanında ayrı bir yeri bulunmaktadır, dedi.

Kendilerini ziyaret eden Dernek Başkanı Zeki Avan ve Şehit babası Ahmet Şahin’e, çok teşekkür eden Av. Yaşar Sarı ve İş Adamı Ramazan Yavuz’da yapmış oldukları konuşmalarda. Dernek Başkanı Zeki Avan ve Şehit babası Ahmet Şahin’in bu anlam ziyaretleri bizleri çok memnun etmiştir. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzuru için, Cennet vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimize, kahraman gazilerimize ve yüreği acılı aileleri hizmet eden, bu derneğe hepimizin sahip çıkması gerekmektedir. Çubuk ilçesi terör mağdurları derneğinin, yapmış olduğu başarılı çalışmaları çok iyi biliyor ve takdir ediyoruz. Başarılarının devamı temenni ediyoruz. Bundan dolayı, imkânlarımız dâhilinde yardımcı olmaya çalışıyoruz. Her zamanda yanlarında olmaya devam edeceğiz, dediler.

18401918_1633764393305230_8270729911911636867_o.jpg18402008_1633764143305255_5604952937502316326_o.jpg

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.