Çubuk Esnaf Odası Seçimi Yapıldı

Çubuk Esnaf Odası Seçimi Yapıldı

Çubuk Muhtelif Esnaf ve Sanatkârlar Odasının 23. Genel Kurulu yapıldı.

Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilen genel kurulda, divan üyelerinin seçilmesinin ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Daha sonra divan başkanlığı seçildi. Divan Başkanlığına Ankara ve Esnaf Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı (ANKESOB) Mehmet Yiğiner, Kemal Küçük, Orhan Saygıdeğer ve Seyit Gönül getirildi.

Divanın oluşturulmasının ardından kendisine söz verilen Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden bir konuşma yaptı. Konuşmasına başlarken Ankara ve Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı olmanın çok kolay olmadığını ifade eden Başkan Özden, Mehmet Yiğiner'in bu makamlara mücadele ederek geldiğini hatırlatarak, ilçesinden bir kardeşinin oralar da olmasından mutluluk duyduğunu kaydetti.

İlçe esnaflarının küresel krizden etkilenmesinin kendisini ziyadesi ile düşündürdüğünü vurgulayan Başkan Özden, '' Esnaf kardeşlerimizin sıkıntılarını gidere bilmek adına her türlü çabayı sarf etmekteyiz. Ancak İlçemizde 948 ruhsatlı iş yeri ve 600'de ruhsatsız iş yeri olduğu bir gerçektir'' diyerek, ruhsatsız çalışan esnafın iş yerlerini ruhsatlandırmasını istedi. İşini iyi yapan, vatandaşın yanında olan esnafın her zaman yanında olduklarının altını çizen Başkan Özden, herkese eşit mesafe de olduklarını söyleyerek, esnafında belediyeye aynı duygu içerisinde yaklaşmasını ve sorumluluklarını yerine getirmelerini isteyerek, genel kurulun hayırlı olmasını diledi.

Konuşmasının ardından Başkan Özden, Çubuk Muhtelif Esnaf ve Sanatkarlar Odasına ve ilçe esnafına katkılarından dolayı Mehmet Yiğiner'e bir plaket verdi.

Çubuk Muhtelif Esnaf ve Sanatkarlar Odası adına Gaffur Zengin, ilçe esnafının sıkıntılarını giderebilmek adına her türlü çabayı sarf eden Belediye Başkanı Lokman Özden'e bir plaket vererek teşekkür etti.

Zengin'in plaket takdiminden sonra odanın faaliyetleri hakkında bilgi verildi. Faaliyet raporları, denetim kurulu raporları, gelir gider bilanço raporları okunarak, oylanmasının ardından tek liste ile gidilen ve 900 üyeden 226 üyenin katıldığı seçimde, Gaffur Zengin 198 üyenin oyunu alarak başkanlığa yeniden seçildi. 

Zengin'in yönetimi şu isimlerden oluştu: Salih Koçak, Seyit Ahmet Güneş, Kemal Çelik, İzzet Yalçın, C. Rumi Türkoğlu, Hasan Köse, Sadullah Doğçel ve Ramazan Durut. Denetim üyeliklerine de Kemal Balcıoğlu, Adem Karabıyık ve Metin Yıldız getirildi.

Oda seçimin ardından Mehmet Yiğiner, Belediye Başkanı Lokman Özden'i makamında ziyaret etti

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.