Çubuk Engelli Bahar Ve Dostluk Festivali

Çubuk Engelli Bahar Ve Dostluk Festivali

Çubuk'ta, Engelliler Haftası kapsamında düzenlenen 2. Engelli Bahar ve Dostluk Festivali'nin açılışı yapıldı.

Engelliler Haftası kapsamı nedeniyle bir hafta sürecek 2. Engelli Bahar ve Dostluk Festivali’ni açılış programı düzenlendi.

Programa, Ak Parti Milletvekili Serkan Bayram, Çubuk Kaymakamı İbrahim Çenet, Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Çubuk Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yıldırım, Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitimi Merkezi Müdürü Satılmış Pürlü, eski milli sporcu Halil Mutlu, engelli öğrenciler ile aileleri katıldı.

Çubuk Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitimi Merkezi Okulu ve Çubuk Engelli ve Engelli Dostları Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen ‘2’inci Engelli Bahar ve Dostluk Festivali’ni açılışı özel bir düğün salonunda gerçekleştirildi.

Bünyamin Çevik ve Mete Esen tarafından kurulan ‘Grup Aşk Olsun’ tarafından konserin verildiği programda, tiyatro gösterisi, skeç ve müzikal gösteriler sundu. Özellikle engelli öğrencilerin ‘Tavşan’, ‘Rengarenk’, ‘Üsküdar’a Giderken’, ‘Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler’, ‘Aşık ile Maşuk’, ‘Fil Diyeti’, Grup Lokum’ ve kaşık oyunları ilgi gördü.

Programda Başkan Acehan tarafından yılın annesi olarak seçilen engelli annelerinden Nermin Ardal, Gonca Çırak ve Menekşe Kaya’ya da plaket verildi.

18320765_1914295312141824_3587148039901541100_o-vert.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.