ÇUBUK CHP İLÇE ÖRGÜTÜ CUMHURİYET BAYRAMI ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU...

ÇUBUK CHP İLÇE ÖRGÜTÜ CUMHURİYET BAYRAMI ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU...

​​​​​​​Çubuk CHP İlçe Örgütü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında “Cumhuriyet Kutlaması” etkinliği düzenledi.

Şuayip YAMAN

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Cumhuriyetin 99. Yıl dönümü kapsamında Parti binası önünde düzenlenen ‘Cumhuriyet Kutlaması’  etkinliklerine; İlçe Başkanı Can Kaderoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

CHP Çubuk İlçe Örgütü, 29 Ekim 2022 Cumartesi günü saat 10:00’da İlçe Kaymakamlığı tarafından Atatürk Caddesi’nde düzenlenen Cumhuriyetimizin 99. Yılı Kutlama Töreni programına katıldıktan sonra saat 13:30’da da Parti binası önünde üyelerine yönelik bir kutlama programı gerçekleştirdi.

Etkinlikte;

  • Açelya Toka, İstiklal Marşımızın on kıtasını ezbere okudu. İzleyicilerden büyük alkış topladı.
  •  Keman sanatçısı Yusuf Selim Özcan, Türk Sanat Müziği eserlerinden oluşan konseriyle katılımcılara nostaljik anlar yaşattı.
  • Ardından Berkan Erol “Çanakkale Türküsü” ve “Hey On Beşli” gibi kahramanlık türkülerini sazıyla çalıp, söyleyerek izleyenlere duygusal anlar yaşattı. Kemancı Yusuf Selim Özcan kemanı ile Berkan Erol’a eşlik etti.

Katılımcılara çeşitli ikramlar yapıldı.

CHP Çubuk İlçe Örgütü Başkanı Can Kaderoğlu yaptığı konuşmada, Saygıdeğer üyelerimiz, Türk Milletine en çok yakışan yönetim olan Cumhuriyetimizin 99. Yıl dönümü kutlu olsun. Halkın kendini yönetmesi ve iradesini eline alması anlamına gelen Cumhuriyetimizi politik ve sınıfsal imtiyazlılar ordusundan kurtaracağız. ifadelerine yer verdi.

img-20221031-wa0001-vert.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.