Çubuk Belediyesinde Revizyon

Çubuk Belediyesinde Revizyon

Yerel seçimler sonrası Çubuk Belediyesinde ilk defa müdürlüklerde revizyon yaşandı.

29 Mart Yerel Seçimleri Sonrasın da Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, ilk defa Belediye bünyesinde müdürlüklerde revizyon değişiklikleri yaptı. Daha önceden yaptığı açıklamada Başkan Özden, çalışan insanın sonuna kadar arkasında olduğunu ve performansı düşük birisi varsa da değerlendireceğinin altını çizmişti.

Yaptıkları bazı çalışmalar sonucunda belediye bünyesinde dört müdürlükte revizyon kararı aldıklarını belirten Başkan Özden, Sağlık İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü ve Plan ve Proje Müdürlüklerinin değiştiğini ayrıca birde yeni Başkan Yardımcısı atadığını söyledi.

Buna göre revizyona uğrayan müdürlükler ve isimleri şunlardan oluşuyor; Sağlık İşleri Müdür vekilliğinden alınan Mehmet Akif Topçu"nun yerine Veteriner hekim Bekir Kılıç getirilirdi. Destek Hizmetleri Müdürlüğü yapan Ahmet Oran, Park ve Bahçeler Müdürlüğüne atandı. Plan ve Proje Müdürü Yusuf Yılmaz, Destek Hizmetleri Müdürlüğüne atanırken, Park ve Bahçeler Müdürü Ahmet Karakuş"ta Plan ve Proje Müdürlüğüne getirildi.

Ayrıca şuana kadar bir başkan yardımcısı olan Çubuk Belediyesinde ikinci başkan yardımcılığı için de atama yapıldı. Yeni Başkan Yardımcılığına Ankara Büyükşehir ve Çubuk Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Kuzal getirildi. Geçen dönem Esenboğa Belediye Başkanlığı yapan Kuzal, 29 Mart seçimlerinde Ak Parti listesinden belediye meclis üyesi seçilmişti. Başkan Yardımcılığına atanan Mehmet Kuzal Fen İşleri, Park Bahçeler ve Destek Hizmetleri Müdürlüklerinden sorumlu olacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.