Çubuk Belediyesi'nde bayramlaşma mutluluğu

Çubuk Belediyesi'nde bayramlaşma mutluluğu

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Ramazan Bayramı öncesi son mesai gününde başkan yardımcıları, daire müdürleri ve belediye personelleriyle bayramlaştı.

Ramazan Bayramı öncesi son mesai gününde Çubuk Belediyesi'nde bayramlaşma mutluluğu yaşandı. Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, bayram tebriklerini Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde kabul etti.

Başkan Demirbaş'a Belediye Başkan yardımcıları Lokman Kılıç, Harun Olmuş ve belediye meclis üyeleri de eşlik etti.

İlk olarak Başkan yardımcıları ile bayramlaşan Başkan Demirbaş, daha sonra daire müdürleri ve personelle bayramlaştı.

Bayram öncesinin son mesai saatlerinde gerçekleştirilen bayramlaşmada tüm çalışanların aileleri ve sevdikleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmelerini dileyen Başkan Demirbaş, bayram süresince görev başında olacak çalışanlara hayırlı işler diledi.

Belediye başkanlığı seçimlerinden sonra ilk bayramlaşmalarını yaptıklarını hatırlatan Başkan Demirbaş, personelin elini tek tek sıkarak güzel bir bayram dileyerek, şunları söyledi:

‘’Öncelikle 11 ayın sultanı Ramazan ayının son günlerine geldik. Cenabı Hak tuttuğunuz oruçları, yaptığınız duaları kabul etsin. 9 günlük bir tatile gidiyoruz. Sevdiklerinizle beraber güzel ve huzurlu bir bayram geçirmenizi diliyorum. İlçemize hizmet noktasında emek veren, destek veren, canla başla çalışan bütün mesai arkadaşlarıma ayrı ayrı şükranlarımı ifade etmek istiyorum. İnşallah bundan sonra da birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek, Çubuk’u Ankara’daki yaşanılır en iyi ilçeler arasına koymak için mücadele edeceğiz. Hep birlikte kol kola girerek ilçemizi daha güzel yerlere taşıyacağımız ümidiyle hepiniz bayramını tekrar tekrar kutluyorum, sağlık ve esenlik diliyorum.

Tüm personel ve vatandaşların Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramını tebrik eden Başkan Demirbaş, halkımızın bayramı huzur ve güven içinde kutlamasıyla ilgili tüm tedbirleri aldıklarını belirterek, şehir dışına gidecek vatandaşlardan trafik kurallarına uymalarını istedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.