Çubuk Belediyesi Nevşehir de Toplantı Yaptı

Çubuk Belediyesi Nevşehir de Toplantı Yaptı

Çubuk Belediyesi ‘2. Yönetimi Gözden Geçirme Toplantısı’ Nevşehir’in Kozaklı ilçesinde gerçekleştirildi.

Asos Termal Tesisleri Kongre Merkezi’nde yapılan ve 3 gün süren olan toplantıya Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Meclis Üyesi Osman Refahiyeli, birim müdürleri ve müdürlüklerin temsilcileri katıldı.

Özden, toplantının kapanışında yaptığı konuşmada, kaliteli hizmet verebilmenin yolunun, konusunda deneyimli ve kendini sürekli geliştirebilen personelden geçtiğini söyledi.

Çubuk Belediyesi’nin müşteri odaklı çalıştığını belirten Özden, müşteri memnuniyetinin birinci vazifeleri olduğunu, hiçbir zaman amaçlarının kağıt üzerinde belge almak olmadığını vurguladı.

Özden, sözlerine şöyle devam etti:

‘Bizim yaptığımız bu çalışmalar toplam kalite yönetimi odaklı kurumsal yapılanma çalışmasıdır. Bu çalışmaların bir aşaması olan yönetimi gözden geçirme toplantısının ikincisini gerçekleştirmek için bir arada bulunuyoruz. Gerçekleştireceğimiz toplantılarda belediyemizin bugüne kadar yürüttüğü hizmetlerde etkin, verimli ve müşteri odaklı çalışmalarının bir nevi sorgulamasını yapacağız. Bunları gerçekleştirirken bizim amacımız kağıt üzerinde ISO 9001-2000 belgesi almak değildir. Biz her şeyi ile bu belgeyi hak etmek ve bu standardın gereksinimlerinin en üstten en alta kadar tüm çalışanların benimsemesini istiyoruz. Bu tamamlandığında müşteri memnuniyeti de artacaktır. Birimlerin müşterilerini iyi tanıması ve onlardan gelen istek, talep ve geri dönüşümlerin iyi irdelenmesi gerekmektedir’ dedi.

Göreve geldikleri günden bugüne çalışmalarına aynı hız ve kararlılıkla devam ettiklerini dile getiren Özden, ‘Katılımcı, yenilikçi bir anlayışla, işbirliği ve dayanışma çerçevesinde, rutinin uzağında ortaya bir şeyler koymalıyız. Bizim temel hedefimiz Çubuk’un yaşam kalitesini yükseltmek, tercih edilen modern bir ilçe haline getirmektir’ diye konuştu.

Toplantıda birim müdürleri 2010 yılı hedeflerinin ne kadarının gerçekleştiğini ve yapılan çalışmalarla ilgili slayt eşliğinde sunum yaptı.

Toplantının sonunda yapılan puanlama sonucunda, sundukları slaytla birimlerinin faaliyetlerini ve çalışmalarını en iyi anlatan birim müdürleri arasında yapılan puanlamada birinci olan İmar ve Şehircilik Müdürü Eyüp Kocabaş, ikinci olan Zabıta Müdürü Orhan Ünal ve 3. olan Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Aysel Neşeli’ye plaket ve teşekkür belgeleri Özden tarafından verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum